U bevindt zich hier:
 
 
Titel diaconale woongemeenschap sliedrecht
Huur of koop huur
Provincie Zuid-Holland
Indicatie ligging Sliedrecht is van oorsprong een dijkdorp gelegen aan Merwede. Inmiddels is het onderdijks behoorlijk uitgebreid en telt het dorp ongeveer 24.000 inwoners. Sliedrecht heeft twee treinstations en en een goede busverbinding zowel in de richting van Dordrecht en Rotterdam als van Gorinchem. Sliedrecht heeft een gevarieerd verenigingsaanbod en kent zeer verschillende kerkelijke gemeenschappen. Het heeft de voordelen van het wonen in een rustige, dorpse omgeving en tegelijkertijd liggen de voordelen van de stad binnen handbereik.
Indicatie aantal personen 16
Indicatie samenstelling groep Wij zijn op zoek naar twee gezinnen, het liefst een gezin met jonge kinderen en een gezin met oudere kinderen. Daarnaast is er plaats voor 1 of twee alleengaanden en/of een stel zonder kinderen. Met elkaar bieden we onderdak aan 2 tot 4 mensen, die het nodig hebben om tijdelijk in een beschermde omgeving te wonen om hun leven weer op de rit te krijgen.
Ideologie Wij vragen van de kernbewoners (vaste bewoners) dat zij kerkelijk actief zijn en hun geloof in een gemeenschap vorm willen geven middels aandacht voor elkaar en voor de mee-woners (tijdelijke bewoners). Deze aandacht geven we vorm in "maatje-zijn" voor elkaar, gezamenlijk eten en het houden van wekelijkse vieringen.
Planning De woningstichting is actief bereid ons te voorzien van een woonlocatie. Wij hopen in 2017 een groep bewoners te kunnen formeren en in 2018 de leefgemeenschap te starten.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Ge´nteresseerd ? Wij sturen je graag ons plan waarin we het functioneren van de leefgemeenschap hebben uitgewerkt. Mail to : anniedejager@live.nl
 
Geplaatst donderdag, 29 december 2016
Vervalt woensdag, 29 maart 2017
Gezien Deze advertentie is 444 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
annie de jager
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=13052
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot dinsdag, 27 juni 2017
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 20 mei 2017 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Finland, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.