U bevindt zich hier:
 
 
Titel Gezin met 2 kinderen zoekt startende of bestaande woongroep en/of mensen die een woongroep willen opstarten
Mannen 1
Vrouwen 1
Kinderen 2
Leeftijd 45
Provincie Utrecht
Stad Utrecht Oost (3-hoek Utrecht - Arnhem -
Wensen ligging Onze voorkeur gaat uit naar Utrecht Oost maar we kijken ook wat ruimer (3-hoek Utrecht - Arnhem - Amersfoort) We zijn graag buiten en geven de voorkeur aan een bosrijke omgeving. Fietsafstand van het centrum van een grote stad is een enorme plus.
Wensen pand School, boerderij, klooster, vrijstaand, grote tuin met mogelijkheden voor kinderen. We denken aan 3 slaapkamers en eventueel een speelkamer voor de kids wat ook iets gezamenlijks kan zijn.
Wensen groep Ik denk niet aan een dagelijkse verplichting om met elkaar te eten. Iets dat spontaan ontstaat is mooi. Biologisch / ecologisch als basis om verder uit te bouwen. Een gezamenlijke moestuin zou mooi zijn. respect voor dier en natuur. Als groep bezig zijn, jezelf kunnen zijn, respect voor privacy, betrokkenheid, delen, geven en nemen, sociaal, zelfstandig, luisteren, respecteren, open communicatie, prettige leefomgeving. Muziek, kampvuur, mooie gesprekken, een passie delen voor mooie, (h)eerlijke producten en ingrediŽnten, voor elkaar zorgen en vooral genieten. Gezamenlijke uitjes, wandelen, naar de film etc. Wat we NIET zoeken: Geen religieuze, seksuele, politieke of andersoortige geaardheid.
Beschrijf jezelf Ellen (34) is tot september vorig jaar werkzaam geweest als grafisch ontwerpster maar de liefde voor het bedenken en bereiden van mooie gerechten, die ze o.a. deelt via haar foodblog ellicious.nl, heeft haar doen besluiten een andere weg in te slaan. Ze is nu werkzaam in de keuken van een leuk klein Italiaans restaurantje op een landgoed in Leersum. Onze jongste Tijmen (2) is een vrolijk mannetje die graag buiten is en is op zijn manier de wereld aan het ontdekken. Onze dochter Floortje (4), een echte meid, die op zín tijd behoorlijk eigenwijs kan zijn. En ik ben Henk-Jan (45), geef vorm aan print en online communicatie als zelfstandig ondernemer. Ik onderzoek wat mogelijkheden om te kijken of ik iets kan gaan doen in de bio dynamische teelt. We wonen nu dichtbij het centrum van Amersfoort maar zijn van plan om ons huis te verkopen om een nieuwe avontuur aan te gaan. Een aansluiting bij een bestaande groep is prima maar voor een nieuw op te starten groep zullen we ons zeker gaan inzetten. We houden van buiten zijn en bosrijke omgevingen. We zijn geen wereldverbeteraars maar willen wel een bijdrage leveren en met respect omgaan met dier en omgeving. Op zoek naar een plek waar wij met onze kinderen en eventueel anderen kunnen leven, genieten, ontspannen, vrij zijn, ondernemen, groeienÖ Samen er iets moois van maken. We staan open voor onderwerpen als meditatie, natuurgeneeskunde maar verbannen niet al het reguliere uit ons leven.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Henk-Jan
 
Geplaatst zondag, 05 maart 2017
Vervalt zaterdag, 03 juni 2017
Gezien Deze advertentie is 530 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Henk-Jan van der Lugt
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=13267
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot vrijdag, 01 september 2017
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 20 mei 2017 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Finland, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.