U bevindt zich hier:
 
 
Titel Dame (27) zoekt nieuw thuis, maar dan in Amsterdam :D
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 27
Provincie Noord-Holland
Stad amsterdam
Wensen ligging Het liefste niet of 12 km afstand van het centrum, maar van een stukje fietsen ga ik niet dood.
Wensen pand Oppervlakte kamer liever niet kleiner dan 16/17 m2. Ik heb het studentenkamerleven van 10m2 gedaan en dat hoef ik niet opnieuw ;) Aantal kamers maakt me niet zoveel uit. Staat van het huis? Hopelijk niet smerig. Oud maakt niet zoveel uit.
Wensen groep Vrijblijvend gezamenlijk eten? Gezellig! Verplichtingen? Ligt eraan wat ze zijn. Alles kan in overleg. Roken. Soms? maar vrij weinig. Gelijkgestemde mensen? Ja graag.
Beschrijf jezelf Hallo Ik heet Carlijn, ben 27, ben oorspronkelijk een tukker en ik woon nu nog in Utrecht met een lief vriendinnetje en ik werk als freelance journalist. Nou moet ik zeggen, ik heb nog nooit in een woongroep gewoond, maar wel in studentenhuizen en dat is ook vrij intensief samenleven ;) Ik wil na 7 jaar Utrecht toch wel graag naar Amsterdam verhuizen! Ik ben er al de helft van de week voor werk. En een andere omgeving en vooral andere mensen ontmoeten, ja daar ben ik wel weer aan toe. Wat ik overdag doe? Nou dat verschilt nogal. Qua werk zit ik of op redacties van tv-omroepen of websites. Of ik ben op pad om zelf te filmen, interviewen of fotograferen. Ik maak graag human interest verhalen (je kunt ze lezen op mijn website die niet af is Carlijn.assink.wordpress.com). De ene week continue op pad, de andere week niks te doen. Ook ben ik bezig met een docuserie over alternatieve levenswijzes, waarvan er nu eentje af is. Maar aangezien werk niet mijn leven is; ik ga graag op reis, kort en lang. Ik ga graag naar feestjes, concerten en de kroeg of uit eten. Maar ik lees ook net zo lief thuis een boek of ik binge-watch opeens een hele middag een serie. Koken vind ik ook leuk, maar niet alleen voor mezelf. Dat schiet er dan vaak bij in. Ik probeer piano te leren spelen, maar aangezien ik er zelf geen heb, gaat dit vrij langzaam. Rondstruinen in kringloopwinkels of rommelmarkten hou ik ook van. Rondstruinen in het algemeen hou ik wel van. Om nou in mijn eentje in een stomme, kleine studio te gaan wonen trek ik niet. Liever samen met anderen in een huis. Eigen kamer, maar samen koken, wijn drinken en filosoferen, de stad in en vooral chillen. Ik ben voor. Ik heb vrij veel reportages gemaakt over woongroepen en wat meer alternatieve woonstijlen en wat ik ervan gezien heb, pas ik daar wel tussen. Heb je (in de loop van dit jaar) een kamer vrij? Dan kom ik graag een keertje kijken. Ik ben nog niet onmiddellijk beschikbaar, maar zoek wat in / na de zomer! Ook heb ik samen met mijn huidige huisgenote een kat. Het is nog de vraag bij wie hij blijft, maar ik hoor dus ook graag of dat tot de mogelijkheden behoort. Oke, doeg!
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst maandag, 06 maart 2017
Vervalt zondag, 04 juni 2017
Gezien Deze advertentie is 495 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Carlijn Assink
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=13270
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot zaterdag, 02 september 2017
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 20 mei 2017 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Finland, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.