U bevindt zich hier:
 
 
Titel woongroep 50+ zoekt nieuwe bewoners.
Naam woongroep De Bolster
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 661
Beschrijving prijs Kale huur 2-kamerappartement: € 661,-.3 kamerapp.: € 686,-. Servicekosten: 33,75. Huiseigenaar: Woonzorg.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2017-04-01
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Ligging De woongroep is in Duivendrecht.Aan het eind van de straat begint Amsterdam.Trein- en 2 metrostations + busverbindingen + omringend wegennet zorgen voor uitstekende bereikbaarheid. Klein winkelcentrum aanwezig.Ook natuur. Duivendrecht zelf is een redelijk stil dorp, te midden van het stadse gewoel.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Huiskamer (12 bij 6m), keuken, logeerkamer met toilet en douche, fietsenstalling/ klushok, kantoortje en wasruimte. Binnentuin van 30 bij 11m + ruime voortuin.
Prive ruimte(s) Er zijn 20 appartementen, verdeeld over 2 woonlagen.Lift aanwezig. 2-/3kamerapp.60-75 m2: hal,bergruimte, douche-toilet,slaapkamer(s),bergruimte. Goed geïsoleerd -> lage energiekosten. Balcon boven/privé-tuin beneden op het Zuiden.
Beschrijving woongroep Adagium: zelfstandig en toch samen. Gezamenlijke activiteiten, waar je aan mee kunt doen als je wilt: Happy Hour, koffieavond,tuinieren,incidentele maaltijden + wat er onderling opkomt om samen te doen.8 mannen, 15 vrouwen.Geen verplichting tot mantelzorg.
Huidige samenstelling 15 vrouwen 8 mannen,waarvan 3 echtparen. Genieten van elkaars gezelschap,respect voor elkaars eigen ruimte, betrokkenheid en samenwerken zijn voor ons belangrijke begrippen. Mantelzorg is er in principe niet, maar we helpen elkaar wel, als dat zo voelt of als het even écht nodig is.
Gezochte personen Wij zoeken medebewoners tussen 50 en 70 jaar, met duidelijke voorkeur voor 50ers. Wij vinden het belangrijk dat je echt in een woongroep wilt wonen, sociaal ingesteld bent en dat je graag meedoet met één van de taken die er in de woongroep zoal zijn. En: dat je gewoon jezelf bent.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://www.woonzorg.nl, onder 'de bolster'
Contact informatie Als je reageert o.v.v je telefoonnummer, nemen wij contact met je op.
 
Geplaatst maandag, 06 maart 2017
Vervalt vrijdag, 01 december 2017
Gezien Deze advertentie is 2690 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
helder
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=13271
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 20 mei 2017 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Finland, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.