U bevindt zich hier:
 
 
Titel gemotiveerd gezin zoekt een passende woonvorm
Mannen 1
Vrouwen 1
Kinderen 1
Leeftijd 55
Provincie Utrecht
Stad
-
Wensen ligging De ligging is momenteel niet het belangrijkste, we zijn al lang blij na een intense zoektocht hier wel een passende woonruimte te vinden. De omgeving Utrecht zou prettig zijn, maar elke andere provincie nemen we serieus in overweging
Wensen pand Het zoeken naar de juiste woning lijkt als zoeken naar een speld in een hooiberg. Het Centraal wonen lijkt ons op het lijf geschreven, niet op de laatste plaats omdat wij onze zoon met een beperking een plek gunnen waar hij ruimschoots mee kan doen. aangezien onze zoon afhankelijk is van een rolstoel is een woning op de begane grond of appartement met lift het geen waar wij naar op zoek zijn. Het spreekt voor zich dat de ruimtes een redelijke oppervlakte moeten hebben, verder zijn we al bij met 2 slaapkamers en een berging.
Wensen groep Wat zeer vanzelfsprekend lijkt is voor onze zoon een stuk problematischer dan vaak gedacht. Wij hechten veel waarde aan saamhorigheid, groepsactiviteiten, respect en vooral een samenleving waar ook onze zoon aansluiting vind. Ruben is 17 heeft een spierziekte, heeft hier en daar wat ondersteuning nodig, maar over het algemeen genomen goed zelfredzaam, is een specialist in computers, mag graag naar muziek luisteren maar beslist geen einzelgänger. Helaas schort het aan de sociale contacten juist wat wij als ouders en vooral door Ruben als een gemis zien.
Beschrijf jezelf Echte ervaring in een woonvorm zoals Centraal wonen hebben we niet. Wij hebben geen huisdieren, al zijn we allemaal wel gek op honden, katten en tropische vogels. Humor, gezelligheid een goed boek, lekkere muziek, lekker eten en de natuur intrekken zijn dingen waar we allemaal van houden. Natuurlijk steken we ook graag de handen uit de mouwen en willen wij ons steentje bijdragen in de woonvorm
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Benny vd Schaaf, ben altijd te bereiken op 0614255378
 
Geplaatst vrijdag, 10 maart 2017
Vervalt donderdag, 08 juni 2017
Gezien Deze advertentie is 474 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Benny vd Schaaf
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=13289
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot woensdag, 06 september 2017
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 20 mei 2017 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Finland, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.