U bevindt zich hier:
 
 
Titel Leuke woongroep in Delft zoekt nieuwe bewoner
Naam woongroep Centraal Wonen Delft, Groep 1
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 490
Beschrijving prijs De kale huur bedraagt ongeveer € 370 en de servicekosten zijn € 122. Dat is voor voorschot gas, water, licht, etc. Huurtoeslag is mogelijk tot ca € 130.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2017-03-21
Provincie Zuid-Holland
Stad Delft
Ligging CW Delft is te vinden in de wijk Tanthof Oost, op 15 minuten fietsen van het centrum van Delft. Het ligt dicht bij het Abwoudse park en de polder Midden Delfland.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Woonkeuken, klushok, binnen-fietsenstalling, tuin, moestuin, washok, hobby- en barruimte.
Prive ruimte(s) We hebben twee ruime kamers in de aanbieding met een gezamenlijk oppervlak van 34 m2. De kamers liggen op de eerste verdieping zonder eigen keuken. Het toilet en de douche deel je met één andere bewoner. Kosten van de kamers: ca 490 euro, inclusief servicekosten á 122 euro. Huurtoeslag is mogelijk tot ca 130.
Beschrijving woongroep De woongroep is onderdeel van Centraal Wonen Delft. Het complex in Delft bestaat uit 13 verschillende woongroepen verspreid over 4 clusters. Bij iedere woongroep heb je naast eigen woonruimte ook een algemene keuken en zijn er voor het gehele complex een aantal gezamenlijke voorzieningen zoals een hobbyruimte, een bar met grote keuken voor ons CW-Kookcafé en ook een ruimte die verhuurd wordt voor activiteiten als fysiotherapie, yoga etc. Ten slotte hebben we ook nog een moestuin. Onze groep, groep 1, heeft een kleine knusse woonkeuken met uitzicht op een binnentuin van het complex, de bloementuin en de moestuin. Wij eten regelmatig samen, pakken samen een filmpje of doen een andere gezellige activiteit. 's Zomers hebben we veel contact met de overige groepen waarmee we de tuin delen, organiseren we BBQ's of gaan we bijvoorbeeld kanoën in de vlietlanden.
Huidige samenstelling We zijn nu met 6 personen, in leeftijd variërend van 25 tot 50 jaar en van divers pluimage: van onderzoeker tot ICt'er, van hydroloog tot architect. Wij roken niet en hebben 5 kipjes en 3 katten die niet in de gemeenschappelijke ruimtes komen
Gezochte personen We hebben geen voorkeur voor een man of een vrouw. We zoeken vooral iemand die het leuk vindt om gezamenlijk te eten, af en toe een biertje te pakken of een bordspelletje wil spelen en ook wel eens de handen uit de mouwen wil steken om een middagje in de tuin te snoeien o.i.d. Kortom, iemand die plezier heeft in het samenwonen met anderen en daar graag aan wil bijdragen.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://www.cwdelft.nl
Contact informatie Stuur een mailtje naar cw.keuken1@gmail.com. Wij proberen je zo snel mogelijk te vertellen wanneer je langs kunt komen om kennis te maken. Ook als je nog vragen hebt naar aanleiding van deze advertentie, mail gerust.
 
Geplaatst zondag, 12 maart 2017
Vervalt zaterdag, 10 juni 2017
Gezien Deze advertentie is 267 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
woongroep1-cwdelft
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=13293
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 20 mei 2017 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Finland, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.