U bevindt zich hier:
 
 
Titel gezellige woongroep op de voorstadslaan zoekt een tijdelijke bewoner t/m 1 Sept
Naam woongroep Klukluk-huis weltevree
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 270
Beschrijving prijs all in :-)
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2017-05-01
Provincie Gelderland
Stad Nijmegen
Ligging Wij wonen midden in het centrum op de voorstadslaan, vlakbij het Kronenburg park. Je bent dus op 10 min loopafstand al in de lange Hezelstraat, op het station, bij de jumbo, de bushalte, de friettent of in de kroeg ;-). Ook ben je zo aan de waalkade of in de ooij...het is dus erg goed te vertoeven hier:-)
Gemeenschappelijke ruimte(s) We hebben een klein maar fijn huisje, het alles maar passen een meten, maar daarom ook zeker knus. We delen een woonkeukentje wat het haart van onze woongroep is en waar niet zelden over de meest uiteenlopende, soms ietswat absurde gedachtengangen en ideeen gefilosofeerd word, of waar we nieuwe projecten voor ons huisje verzinnen, wat me gelijk tot het introduceren van de volgende gedeelte ruimte brengt: ons nieuwe dakterras waar we super trots op zijn en waar je de aankomende zomer dagen en avonden kan genieten, en over de daken van nijmegen heen kan kijken! Verder is er niet zo veel bijzonders en blijft alleen nog de toilet en de douche te noemen die we ook delen.
Prive ruimte(s) je kamer is erg licht, bevindt zich aan de straatkant en is onder het dak, maar je hebt wel allemaal rechte muren in het woongedeelte. In je kamer ligt een zelf getimmerte houte vloer en zijn er oude houten inbouwkasten. De slaapgedeelte bevindt zich in de zelfde kamer maar in een aparte gedeelte (soort van bijkamertje) waar een "hoogslaper" is ingebouwd (is maar een meter hoog). Hier is het dak wel schuin aflopend waardoor je het gevoel krijgt in een knus holletje te liggen. Het bed is ruim genoeg en je slaapt op 2x1,4 m. Omdat je mijn kamer onderhuurt, tref je het kamer aan uitgerust met klerenkast/Tafeltje/Bank en Boekenkast (uiteraard leeg voor je eigen spullen), evt laat zich van het genoemde het een of ander noch onder de hoogslaper opbergen.
Beschrijving woongroep Ik zou zeggen geestig, gezellig, hartelijk, open, diepzinnig, soms bruisend, soms stiller, soms lui, soms wat rommelijk, begaan met mekaar ...kortom we doen ons aller best ieder op zijn eigen manier iets van te maken, met respect, en af en toe met een knipoog ;-)
Huidige samenstelling twee vrouwen (27+33) en twee mannen (28+ 36). Een studente theologie wetenschappen, en drie werkende in de creatieve-sociale sector. Ik ben een van de twee vrouwen en ga voor een tijdje naar het buitenland om begin september voor een studie terug te komen.
Gezochte personen we zoeken iemand die voor vier maanden, tijdelijk bij ons wilt komen wonen, iemand die zich aangesproken voelt en er zin heeft ons en het leven in huis weltevree te leren kennen.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie m.moosdijk@posteo.net
 
Geplaatst maandag, 13 maart 2017
Vervalt zondag, 11 juni 2017
Gezien Deze advertentie is 281 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Miriam
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=13296
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 20 mei 2017 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Finland, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.