U bevindt zich hier:
 
 
Titel Huize Scherpenburgh zoekt nieuwe vrouwelijke huisgenoot
Naam woongroep Huize Scherpenburgh
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 420
Beschrijving prijs De kale huur is 320 en wordt betaald aan Mitros. Daar bovenop komt een huisrekening van 99 voor o.a. gas, water, licht, de krant en een schoonmaakster.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2017-04-24
Provincie Utrecht
Stad Utrecht
Ligging In het Centrum. Het is een monumentaal pand gelegen aan één van de mooiste straten van Utrecht, namelijk de Springweg.
Gemeenschappelijke ruimte(s) We hebben een gemeenschappelijke woonkamer, twee keukens, twee badkamers en drie wc's. Ook hebben we een heerlijke achtertuintje om lekker van de zon te genieten!
Prive ruimte(s) De kamer die vrijkomt is 17 m2 en is gelegen op de 1te verdieping aan de straatkant
Beschrijving woongroep Van maandag tot donderdag wordt er gekookt. Iedereen heeft één keer in de twee weken een kookbeurt. We vinden het dan leuk (wanneer je kan, er is gee dwang!) om samen te eten en de dag door te nemen. Verder ondernemen huisgenoten soms samen activiteiten zoals sporten, tv kijken of een biertje drinken (om de hoek bij Springhaver of de Rat!).
Huidige samenstelling We wonen met 4 vrouwen en 4 mannen in de leeftijd van 26 tot 34 jaar. We werken allemaal (bijv. in de zorg, in het onderwijs, als onderzoekers, als software engineer, bij een vredesorganisatie..). We hebben geen huisdieren een geen kinderen...
Gezochte personen We zoeken een vrouwelijke huisgenoot in de leeftijd van ongeveer 25 tot 30 jaar. We zoeken iemand die gezellig en pro-actief is. Als je goed kan koken, groene vingers hebt en houdt van opruimen is dat een pré ;) Verder zoeken we iemand die bewust kiest voor een woongroep en hier actief haar steentje aan bijdraagt.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Interesse? Stuur een leuk berichtje over jezelf (werk, hobby's, interesses etc.) en wie weet wordt je uitgenodigd voor de hospiteeravond. Op dit moment is het nog ondeudelijk wanneer die zal plaats vinden, maar dat laten we je natuurlijk dan weten!
 
Geplaatst maandag, 13 maart 2017
Vervalt zondag, 11 juni 2017
Gezien Deze advertentie is 1381 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Jannis
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=13297
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot zaterdag, 09 september 2017
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 20 mei 2017 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Finland, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.