U bevindt zich hier:
 
 
Titel Ex-studente zoekt woongroep
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 19
Provincie Zuid-Holland
Stad Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven
Wensen ligging Het liefst op fietsafstand van de binnenstad, in een buurt waar ik 's avonds / 's nachts nog veilig over straat kan. Een goede verbinding met het ov zou ook fijn zijn. Een groene buurt is fijn, maar het gaat mij vooral om de mensen in het huis en de sfeer! Het liefst kom ik terecht in een van de steden die ik heb genoemd, maar ik sta ook open voor andere locaties (maar het liefst wel een stad waar het een en ander te doen is!)
Wensen pand In ieder geval een eigen kamer waar ik niet extreem claustrofobisch van word. Een eigen badkamer en/of wc zou voor mij een pré zijn, maar geen vereiste.
Wensen groep Gezien mijn jonge leeftijd kom ik graag in een jonge groep terecht (18-30 jaar?). Ik vind het fijn om mijn eigen ding te doen, maar even belangrijk vind ik het om het gezellig te hebben in huis en samen dingen te doen (al is het gezellig kletsen). Liever geen binnenrokers!
Beschrijf jezelf Ik woon nu nog bij mijn ouders, maar ik wil graag uit huis. Ik ben pas geleden gestopt met mijn studie en ga binnenkort beginnen met werken en vrijwilligerswerk doen. Daarnaast houd ik van muziek (luisteren en maken), schrijven, lezen, vreemde talen en culturen, kunst, politiek en psychologie. En van gezelligheid!
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie graag hieronder reageren!
 
Geplaatst dinsdag, 14 maart 2017
Vervalt maandag, 12 juni 2017
Gezien Deze advertentie is 429 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Fiona
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=13302
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot zondag, 10 september 2017
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 20 mei 2017 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Finland, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.