U bevindt zich hier:
 
 
Titel Gezocht: gezellige huisgenoot
Naam woongroep De Meiden (mannen ook welkom)
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 350
Beschrijving prijs In de maandelijkse huur zitten ook een aantal servicekosten (zoals internet, water en energie). Iedere maand betalen we daarnaast nog 60 aan de huispot voor een lekker biologisch groente- en fruitpakket en andere boodschappen. Dus voor 410 euro per maand krijg je alles (wonen en eten).
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2017-05-11
Provincie Gelderland
Stad Nijmegen (Lent)
Ligging Lent-Oost. 5 minuten fietsen naar station Lent. 15 minuten fietsen van je favoriete kroeg (als die in het centrum is). De Waal, haar strandjes en mooie natuur zijn je achtertuin. (zet al je vooroordelen opzij en kom gewoon in Lent wonen ;-))
Gemeenschappelijke ruimte(s) We delen een huis op de tweede verdieping. We hebben een grote woonkeuken, waar we samen koken en onze huisvoorraad delen. We delen ook de badkamer en een schuur. Omdat we onderdeel zijn van een grotere woongemeenschap hebben we ook nog enkele plekken die we delen met alle buren, zoals een groot dakterras, een avontuurlijke tuin, warme wintertuin, logeerkamers, luxe badkamer (in aanbouw) en wasmachines. Ook de Kleine Wiel is er, een soort buurthuis waar je ook je verjaardag kan vieren of andere events kan organiseren.
Prive ruimte(s) Jouw kamer is 19m2 groot. Er zijn twee grote muren van stro, afgewerkt met mooi leem. Grote ramen zorgen voor een inval van de avondzon. Lekker van de vroege lente tot de late nazomer.
Beschrijving woongroep Ons gezamenlijke leven speelt zich voornamelijk af tussen de kookpotten, aan de keukentafel en bij de afwas. Want 's avonds eten we vaak samen (vegetarisch) en bespreken we al de alledaagse, grappige en leuke dingen die we hebben meegemaakt die dag. Als we thuis zijn overdag, staan onze kamerdeuren open en lopen we makkelijk bij elkaar binnen voor een vraag of een babbel. We zijn goed op de hoogte van wat er allemaal speelt in elkaars leven. Onze woongroep maakt deel uit van Strowijk Nijmegen. Ook wel Iewan genaamd (www.iewan.nl). We wonen in een complex met 24 andere huishoudens waar we nauw contact mee hebben. Beter een goede buur dan een verre vriend. We zijn een ecologisch project, dus we wonen in een huis van strobalen en leem, hebben zonnenpanelen, reinigen ons eigen afvalwater, enzovoort. Daarbij horen ook enkele verantwoordelijkheden, zoals gezamenlijk het pand onderhouden en samen besluiten maken over het n en ander. Naast onze woongroep stap je dus ook in een grotere woongemeenschap.
Huidige samenstelling We zijn drie goedlachse meiden, tussen 26 en 31 jaar. Eentje van ons werkt met vluchtelingen, de andere met gezondheid en nog een derde met teksten. Naast ons werk zijn we ook geregeld op stap om leuke dingen te doen of vrienden te zien. Er wonen geen huisdieren bij ons, wel een stelletje
Gezochte personen We zijn op zoek naar iemand die enthousiast wordt van gezellig samen avondeten, wijntje erbij, en initiatief durft nemen in het huishouden. Qua leeftijd denken we aan iemand boven de 24. Goede humor, leuke ideen voor recepten en verantwoordelijk kunnen omgaan met het schoonmaakrooster worden erg geapprecieerd ;-) Naast tijd willen investeren in onze woongroep, wordt het ook erg op prijs gesteld als je tijd en energie steekt in Iewan, onze gemeenschap. Sorry geen honden, andere huisdieren in overleg.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://www.iewan.nl/
Contact informatie https://www.facebook.com/StrowijkNijmegen
 
Geplaatst woensdag, 15 maart 2017
Vervalt dinsdag, 13 juni 2017
Gezien Deze advertentie is 417 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Kaat
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=13303
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 20 mei 2017 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Finland, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.