U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep in Rotterdam zoekt nieuwe bewoner!
Naam woongroep Woongroep Groep Goed Wonen
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 508
Beschrijving prijs De kale huur bedraagt ongeveer €360, en wordt betaald aan de woningbouwvereniging. Daarbovenop komen €148 aan servicekosten - deze bestaan uit g/w/l, internet, gemeentebelastingen, huur tweede keuken en inleg voor de gezamenlijke rekening. Huurtoeslag is mogelijk.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2017-05-01
Provincie Zuid-Holland
Stad Rotterdam
Ligging Groep Goed Wonen ligt in Rotterdam-West, in een herenhuis aan de Mathenesserlaan. Het centrum is een kleine 10 minuten fietsen, de levendige Nieuwe Binnenweg en historisch Delfshaven zijn op een steenworp afstand.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Er zijn zes individuele woonruimtes, verdeeld over twee verdiepingen. Per verdieping is er een ruime woonkeuken met een balkon op het zuiden, een badkamer en een aparte wc. Verder is er een opslagkelder.
Prive ruimte(s) De kamer die vrijkomt is 28m2, gelegen op eerste verdieping aan de straatkant. De kamer heeft een L-vorm, waardoor er een apart slaapgedeelte gecreëerd kan worden. Tevens is er een balkonnetje.
Beschrijving woongroep Onze woongroep bestaat uit zes personen. De woning is groot genoeg om elkaar rust en privacy te gunnen - maar we zoeken elkaar ook op voor een kopje thee, om samen te eten of om op stap te gaan. Soms organiseren we spontane groepsetentjes of huisborrels (met aanhang van buitenaf) waar iedereen vrij is om aan te schuiven. Zo nu en dan plannen we een klusdag, om op te ruimen of om het huis op te knappen. Verder is er af en toe een huisvergadering om het nodige te bespreken. De meerwaarde van het wonen in een woongroep is voor ons tweeledig - samen verantwoordelijkheid willen dragen voor ons mooie huis, en iets kunnen toevoegen aan elkaars (sociale) leven in de breedste zin van het woord.
Huidige samenstelling De groep bestaat momenteel uit drie vrouwen en twee mannen tussen de 25 en 36 jaar. We hebben uiteenlopende banen: assistent-manager in een bar, serveerster/zelfstandig kunstenaar, lifecoach/zangeres, IT-consultant en docent-onderzoekster. Vier van de vijf maken muziek (zang, piano en gitaar).
Gezochte personen We zijn op zoek naar iemand die zich hierin herkent, en denkt een aanvulling te zijn op onze groep. Denk jij je prettig te voelen op een plek waar we elkaars privacy respecteren, maar waar er tegelijkertijd wel een duidelijk ‘samen’ is in sfeer en verantwoordelijkheden? Stuur dan een reactie waarin je vertelt wie je bent, en waarom je in een woongroep wil wonen. We nodigen mensen uit voor individuele kennismakingen. De kamer is beschikbaar per 1 mei, in overleg wellicht eerder.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst vrijdag, 17 maart 2017
Vervalt donderdag, 15 juni 2017
Gezien Deze advertentie is 408 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Groep Goed Wonen
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=13305
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 20 mei 2017 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Finland, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.