U bevindt zich hier:
 
 
Titel relaxed mens zoekt fijne woongemeenschap
Mannen 0
Vrouwen 0
Kinderen 0
Leeftijd 54
Provincie
-
Stad
-
Wensen ligging Het allerliefste wil ik op een plek wonen waar veel groen is.
Wensen pand Ik wil graag een eigen appartement met keuken,toilet en badkamer. Klein is prima, dat ben ik ook.
Wensen groep Een tijdje geleden heb ik bij mij in de straat een brief bij iedereen in de bus gedaan waarin ik vertelde dat ik het erg vond dat we elkaar helemaal niet kennen en dat als iemand ziek is of dood ligt te gaan ik die persoon helemaal niet kan helpen omdat ik het niet weet. Ook vind ik het raar dat als ik iets naar de kringloop wil brengen iemand in de straat het misschien nodig heeft. Ik vertelde dat ik helemaal niet eenzaam ben en dat ik de deur niet bij ze plat wil lopen, maar dat ik er graag wil zijn voor mensen. Vervolgens heb ik ze allemaal uitgenodigd en van de 20 huizen zijn er twee dames gekomen. Volgens mij vonden ze mij heel zielig hahahaha Ik wil mensen graag helpen waar nodig en 1 of 2 keer per week samen eten is leuk. Samen tuin onderhouden of klussen of wat dan ook, ik vind het allemaal leuk.
Beschrijf jezelf We stammen af van stammen dus tja, volgens mij zijn we hier om elkaar te stimuleren en motiveren en voor mij is het belangrijk dat iedereen zichzelf is. Je hoeft je niet beter of anders voor te doen, je bent ok zoals je bent, ik ook. Ik heb een groot empatisch vermogen en kan heel goed luisteren. Ik hou van kinderen en dieren, dus als je oppas nodig hebt? Ik sta open voor feedback en kijk bij een conflict eerst naar mezelf om te kijken wat mij triggert zodat ik het binnen mezelf kan oplossen en zo nodig samen. Ik heb er een hekel aan om de schuld bij een ander te leggen, want daar leer ik niets van. Behalve natuurlijk.....nee geintje. Humor is heel belangrijk voor mij, zelfspot ook. Het leven is al serieus genoeg, vooral blijven spelen vind ik. Op dit moment doe ik vrijwilligers werk, ik pas op twee neefjes, doe boodschappen met een vriendin en rijd haar naar dokter en ziekenhuis en met een andere vriendin zit ik achter de naaimachine om haar tassenlijn te maken. Ik kan heel goed magnetiseren, maar doe daar veel te weinig mee dus kan beginnen in de groep voor wie wil. Mijn dochter is net in een woongemeenschap gaan wonen, de Wandelmeent in Hilversum, helemaal leuk! Ik heb twee katten die ik graag meeneem, maar als dat een probleem is kan ik ze ergens onderbrengen. Wat verder nog, ik hou van open communicatie, eerlijkheid, positief, oplossingen, bewustwording en delen. Ik heb een hekel aan oordelen, kortzichtigheid, racisme en mensen die zich beter voelen dan een ander. Ik heb heel veel zin in een nieuwe fase in mijn leven, de wereld ligt voor me open en ik hoop snel van iemand te horen. Warme groet, Yolanda
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst zondag, 19 maart 2017
Vervalt zaterdag, 17 juni 2017
Gezien Deze advertentie is 441 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Yolanda Overmeer
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=13308
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot vrijdag, 15 september 2017
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 20 mei 2017 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Finland, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.