U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep in hartje Delft zoekt bewoner (M)
Naam woongroep Woongroep KM 75
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 295
Beschrijving prijs Bovenop de kale huur komen 95 euro servicekosten. Huursubsidie is mogelijk.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2017-07-01
Provincie Zuid-Holland
Stad Delft
Ligging Midden in het historische centrum van Delft met supermarkten, winkels, bus en trein op enkele minuten loopafstand bevindt zich onze woongroep.Van buiten een voornaam grachtenpand, van binnen een kleurige verrassing.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Er zijn 3 gemeenschappelijke keukens, 4 badkamers, washok, berging, fietsenstalling, een ruime hal en een logeerkamer. Ook kan er ruimschoots van de zon genoten worden in onze heerlijke beschutte tuin of op het balkon.
Prive ruimte(s) Ieder heeft een eigen kamer van zo'n 25 a 30m2 groot. Door de hoge ramen en plafonds voelen ze aangenaam ruim en licht. Elke kamer heeft weer zijn eigen karakteristieken zoals een originele schouw, houten vloer of vliering.
Beschrijving woongroep We zijn als groep verdeeld over 2 eetkeukens waar vrijwel dagelijks samen gegeten wordt. Dit avondeten is het moment waarop we elkaar als medebewoners treffen. Heb je behoefte aan meer of spontaner contact dan kun je dat natuurlijk makkelijk in de hand werken door een taart te bakken of een kampvuur te ontsteken in de tuin.
Huidige samenstelling We wonen hier met een gevarieerde groep van 12 mensen: 11 volwassenen, mannen en vrouwen tussen de 27 en 65 jaar, en een baby van 4 maanden oud. Ook heeft 1 van de bewoners een rustige labrador. De ene persoon is veel thuis, de andere minder. De een houdt van rust, de ander van levendigheid. Samen zoeken we hier altijd weer de balans in.
Gezochte personen Wij zijn op zoek naar een gezellige man tussen de 25 en 60 jaar oud, die bewust kiest voor het wonen in een groep. We vinden het belangrijk dat je stabiel bent en dat je flexibel met veranderingen en groepsprocessen om kan gaan.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://aanmelden.woongroepkm75.nl/
Contact informatie klik op de bovenstaande link en vul de vragenlijst in als jij bij ons wilt komen wonen. Wij kijken uit naar de reacties!
 
Geplaatst maandag, 20 maart 2017
Vervalt zondag, 18 juni 2017
Gezien Deze advertentie is 148 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
BewonersverenigingKM75
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=13311
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 20 mei 2017 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Finland, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.