U bevindt zich hier:
 
 
Titel Bewoner gezocht voor groen en ruimtelijk wonen in Goedbekeeken!
Naam woongroep Goedbekeeken
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 350
Beschrijving prijs Huur is inclusief biologisch zuivel- en groentepakket, gas/water/elektriciteit en internet
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2017-11-01
Provincie Gelderland
Stad Keeken (D)
Ligging Goedbekeeken ligt in Duitsland, net over de grens. Millingen aan de Rijn zie je vanaf het huis liggen en Nijmegen en Kleve is binnen 20 minuten te bereiken per auto. Met een uurtje kun je de fijne route ook per fiets of OV doen. Wat je om en vanaf het huis ziet? Ruimte! Prachtige wolkenvelden, maisvelden, koeien, bomen, bermen. Landweggetjes, dijken en de heuvelrug van Nijmegen naar Kleve.
Gemeenschappelijke ruimte(s) In ons mooie, grote huis delen we de woonkamer met kachel en keuken van 60m2, de badkamer en ruime zolder als opslag. Voor en om het huis delen we de tuin van meer dan een hectare. Daar vind je ook een grote schuur, klushok, fietsenoverdekking, fruitbomen, steenoven en de boomhut.
Prive ruimte(s) De ruimte die vrijkomt ligt op de eerste etage en is ongeveer 25m2. Het beschikt over een groot raam waar je de zon onder kunt zien gaan.
Beschrijving woongroep Bij Goedbekeeken tref je zowel gezellige drukte als fijne rust. We eten graag samen als het zo uitkomt, door verschillende werktijden en gezinnen binnen het huis zijn hier geen vaste dagen over. We voelen ons allen op onze eigen manier verantwoordelijk voor de mooie plek, zowel binnen als buiten het huis. En keer in de maand spreken we een dag af om samen een klus te doen waar we normaal niet zo snel aan toe komen. Verder is iedereen elke maand extra verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de keuken of de badkamer. Biologisch eten vinden we belangrijk en we kopen daarom ook de meeste boodschappen bij biologische winkels. De plek nodigt zich uit voor mooie projecten, klein en groot.
Huidige samenstelling De huidige woongroep bestaat uit Sabine samen met haar zoon Aiye (6jr), gezinnetje Tatjana en Maarten en zoontje Kiril (4jr) en Yvette. Met jou erbij wonen we dus met 5 volwassenen en 2 kinderen. In de tuin leven Ronja en Oranja, twee heerlijke varkensdames, samen met Stekkertje en Kliko, de mooie konijntjes die graag een worteltje uit je hand eten. Daaromheen huppelen, kukelen, broeden en bespringen onze kippen en hanen. En tot slot, besluipen, slapen, relaxen, slapen, relaxen, eten en slapen onze Patties overal in en om het huis, twee zwarte poesjes die ook graag even komen knuffelen. Een kneep uit passies en het werk van de bewoners: boomverzorger, gordijnkunstenares, docent, kinderen, natuur, muziek, klussen en dansen.
Gezochte personen Wij zoeken iemand die enthousiast wordt van deze plek en goed past bij de huidige samenstelling van bewoners. Schroom niet om te schrijven, want wij kijken er naar uit om kennis te maken!
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst woensdag, 06 december 2017
Vervalt dinsdag, 06 maart 2018
Gezien Deze advertentie is 943 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Yvette
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14059
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 20 mei 2017 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Finland, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.