U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep De Liaan in Amersfoort zoekt huisgenoot (25-37 jaar)
Naam woongroep De Liaan
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 310
Beschrijving prijs Zal ongeveer 310,- euro zijn, plus de kosten voor gezamenlijke boodschappen en onderhoud van 160,-.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-02-01
Provincie Utrecht
Stad Amersfoort
Ligging De Liaan ligt op loopafstand van station en stadscentrum. Bos en hei zijn op 10 minuten fietsafstand.
Gemeenschappelijke ruimte(s)
-
Prive ruimte(s)
-
Beschrijving woongroep Wij zijn een open woongroep met in totaal 9 huisgenoten, waar weinig moet en veel mag. De enige vaste prik is je taak in het huishouden die je regelmatig uitvoert. We proberen iedere avond samen te eten, maar dit is nooit een eis of verplicht. Via whatsapp biedt een huisgenoot aan om te koken, waarna anderen aangeven of ze mee willen eten. Maar dat hoeft niet. Er zijn elke dag wel huisgenoten te vinden in de woonkamer, de keuken, de hobbykamer of 's zomers de tuin. Gewoon om gezellig te kletsen, een spelletje te doen of een film te kijken. Een paar keer per jaar organiseren we iets met de huisgenoten, maar dit is altijd vrijblijvend. De Liaan ligt op loopafstand van station en stadscentrum. Bos en hei zijn op 10 minuten fietsafstand. De woongroep ligt in de Amersfoortse wijk de Berg. De woongroep bestaat momenteel uit vier mannen en vier vrouwen in leeftijd variërend van 26 tot 38 jaar. We zijn allemaal werkend, sommige in wisselende diensten, dus overdag is er ook vaak iemand thuis. We zoeken 1 man of 1 vrouw in de leeftijd van 25 tot 37 jaar. De kamer is niet geschikt voor samenwonen en we zijn niet op zoek naar studenten. Huisdieren zijn helaas niet welkom. Het betreft een kamer op de 1e verdieping met een ppervlakte van ca. 23 m². De kamer heeft een eigen wastafel. De huur van ongeveer € 310 betaal je aan woningstichting Portaal. Ook betaal je een huisbijdrage van € 160 aan de Liaan, voor gas/water/licht/internet en andere gezamenlijke aankopen zoals boodschappen, krant, groot onderhoud, huur hobbykamer, etc. Gezamenlijke voorzieningen: keuken, voorraadkamer, ruime woonkamer, logeerkamer, hobbykamer, twee badkamers met wasmachine, twee drooghokken, vijf toiletten, fietsenschuur, tuin. Ben je enthousiast geworden? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een eerste kennismaking!
Huidige samenstelling
-
Gezochte personen
-
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie woongroepdeliaan@gmail.com
 
Geplaatst vrijdag, 15 december 2017
Vervalt donderdag, 15 maart 2018
Gezien Deze advertentie is 801 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Woongroep De Liaan
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14079
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 20 mei 2017 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Finland, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.