U bevindt zich hier:
 
 
Titel Vrouw, 26, zoekt fijne woongroep in Utrecht voor onbepaalde tijd.
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 26
Provincie Utrecht
Stad Utrecht
Wensen ligging Maakt niet uit, zolang het in Utrecht is!
Wensen pand Min. oppervlakte van eigen ruimte 17m≤
Wensen groep Ik ben opzoek naar een woongroep waarbij men betrokken is maar het ook oke is om zelfstandig te zijn, regelmatig samen eten/vergaderen is leuk, of dat nu elke week is of om de paar weken.
Beschrijf jezelf Ik ben erg geÔnteresseerd in op alternatieve manieren te leven met in de basis gemeenschap. Ik vind het gezellig en interessant om met allerlei verschillende mensen in een groepsvorm samen te wonen, iedereen heeft weer een ander perspectief en levenservaring wat ik erg interessant vind en daar kan je veel van leren. Ik ben opzoek naar een collectief gevoel, samenhorigheid en betrokkenheid op de plek waar ik woon, met mensen die ook bewust kiezen voor deze leefvorm. Op dit moment zit ik in een tussenperiode; in het verleden heb ik gestudeerd en gereisd en op het moment woon en werk ik in Utrecht waarbij ik bijles Engels geef en werk bij de facility afdeling van een school. Na lang nadenken over wie ik was en zoeken naar wat ik wilde doen met m'n leven, ben ik nu aan het kijken om in september terug naar school te gaan en Humanistiek te gaan studeren hier in Utrecht, naast mijn werk. Oorspronkelijk kom ik uit Limburg maar omdat mijn zus hier 10+ jaar woont kom ik hier al lang en sinds ik hier 1,5 jaar geleden zelf ben komen wonen is de focus van mijn (familie)leven vooral hier. Ik hou van muziek, dansen, vrienden, fietsen/natuur wat me helpt helder na te denken en daarnaast ben ik vegetariŽr. Verder ben ik ben een rustig persoon die tijd voor zichzelf nodig heeft maar ook de mogelijkheid wilt hebben om bij te kunnen dragen aan een geheel en een mooie leefomgeving te creŽren voor iedereen, of dat nu gaat om samen koken, zorgen voor evt. tuin/dieren of het ontwikkelen van een fijne connectie met de mensen waarmee ik samenleef.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst zaterdag, 30 december 2017
Vervalt vrijdag, 30 maart 2018
Gezien Deze advertentie is 665 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Liesbeth
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14101
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot donderdag, 28 juni 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.gemeenschappelijkwonen.nl