U bevindt zich hier:
 
 
Titel Gezin met kind (6) zoekt gelijkgestemden
Mannen 1
Vrouwen 1
Kinderen 1
Leeftijd 6
Provincie Gelderland
Stad Zutphen of Amersfoort
Wensen ligging Onze voorkeur gaat uit naar Amersfoort of Zutphen, maar we kijken ook iets ruimer. We zijn graag buiten en geven de voorkeur aan een bosrijke omgeving. Fietsafstand van het centrum van een grote stad is een enorme plus.
Wensen pand Bijvoorbeeld oude school, kasteeltje, terrein van staatsbosbeheer / natuurmonumenten, vrijstaand (eventueel nog te bouwen), grote tuin, ruimte voor workshops. We denken aan een terrein met circa 4 gezinnen, waarbij iedereen zijn eigen voorzieningen heeft en daarnaast een aantal gemeenschappelijke ruimtes deelt, zoals een workshop / feestruimte, een gezamenlijke speelkamer, een klusruimte / garage en eventueel een gedeelde logeerkamer.
Wensen groep Zoek jij ook gelijkgestemden met soortgelijke denkwijze en leefstijl? • duurzaam en gezond willen leven • ondernemend zijn • samen willen delen • open communiceren • ook je eigen momenten en privacy Wensen, dromen en mogelijkheden: • Muziekkoepeltje, samen muziek maken; • Op elkaars kinderen passen; • Feest met optredens en lekker & gezond eten; • Grote picknicktafel waar je spontaan samen kunt lunchen; • Sauna • Gezamenlijke moestuin 'kruidentuin; • Boomhut, hangmat • Een aantal spullen delen • Een aantal gezamenlijke ruimtes, zoals een speelkamer en een ontmoetingsruimte • Ontmoetingsruimte voor workshops en / of een feestje • Samen sporten • Zoveel mogelijk duurzaam (energie neutraal) wonen • Volledig rookvrij terrein • Sauna, hot tub Leven met een groep gelijkgestemden. De mogelijkheid om samen te eten, sporten, spontaan een boodschap voor elkaar te doen, de tijd te nemen voor mooie gesprekken, workshops te volgen op eigen terrein, elkaars talenten te benutten. Uitgangspunt: ‘oersterk leven’: biologisch / ecologisch / gezonde voeding, ook voor de kinderen. Een gezamenlijke moestuin zou mooi zijn. Als groep bezig zijn, jezelf kunnen zijn, respect voor privacy, betrokkenheid, delen, geven en nemen, sociaal, zelfstandig, luisteren, respecteren, open communicatie, prettige leefomgeving. Muziek, kampvuur, filosoferen, een passie delen voor mooie, (h)eerlijke producten en ingrediënten, voor elkaar zorgen en vooral genieten. Gezamenlijke uitjes, wandelen, naar de film zijn activiteiten die spontaan kunnen ontstaan.
Beschrijf jezelf Vrouw en man (ca 40 jr) en zoon (2011). We runnen beiden een eigen bedrijf. Ook besteden we onze tijd aan het gezin, vrienden, aan sport, muziek en het bereiden van gezonde voeding, volgens het principe van Oersterk. Onze zoon is een vrolijk mannetje dat graag buiten is. Wij zijn op zoek naar een groep in de buurt van Amersfoort, liefst op korte fietsafstand van het centrum. De stad, de groene omgeving en de diversiteit aan mensen spreekt ons erg aan. Een plek in (de buurt van) Zutphen is ook een kanshebber. Aansluiting bij een bestaande groep is een optie en voor een nieuw op te starten groep zullen we ons ook zeker gaan inzetten. We houden van buiten zijn en bosrijke omgevingen. Wereldverbeteraars zijn we niet, maar we willen wel een bijdrage leveren en met respect omgaan met mens, dier en omgeving. Op zoek naar een plek waar wij met onze zoon en anderen kunnen leven, genieten, ontspannen, vrij zijn, filosoferen, ondernemen, groeien… Samen er iets moois van maken. We staan open voor allerlei inzichten.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst dinsdag, 02 januari 2018
Vervalt maandag, 02 april 2018
Gezien Deze advertentie is 714 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
M en D
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14106
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot zondag, 01 juli 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.gemeenschappelijkwonen.nl