U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep van 4 bij Nijmegen zoekt nieuwe bewoner (M/V)
Naam woongroep Het Hoge Noorden
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 270
Beschrijving prijs Prijs is inclusief G/W/L, glasvezel Internet en het gebruik van alle faciliteiten op de Refter. We vragen bovendien een bijdrage aan de huishoudpot van €185 per maand. Daarvan kopen we (zo veel mogelijk biologisch) eten, schoonmaakmiddelen en dergelijke.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-02-01
Provincie Gelderland
Stad Ubbergen (vlakbij Nijmegen)
Ligging Onze woongroep is onderdeel van woon-werkgemeenschap De Refter. Wij zitten bovenin dit mooie, historische pand, gelegen in het on-Nederlands heuvelachtige Ubbergen. We wonen aan de bosrand met een wijds uitzicht over de polder en het groen. Ondanks de ligging vlakbij de natuur, is het toch slechts vijftien minuten fietsen naar het centrum van Nijmegen en twintig minuten naar Nijmegen CS.
Gemeenschappelijke ruimte(s) In onze woongroep delen we een ruime woonkeuken, badkamer met ligbad, aparte douche en wasmachine, een logeerkamer en een kleine bergruimte. De Refter, de woon-werkgemeenschap waar we onderdeel van zijn, beschikt o.a. over (moes-)tuinen, een winkeltje, café, hout- en metaalwerkplaats, tipi, broodoven en vuurplaats. Daarnaast hebben we als woongroep ook beschikking over een eigen tuintje op het terrein van onze woonwerkgemeenschap.
Prive ruimte(s) Het gaat om een kamer met een oppervlakte van ongeveer 20 m2 met uitzicht op Beek/Kleef en de Ooijpolder.
Beschrijving woongroep We zijn een rustige, gezellige woongroep, die duurzaamheid en eenvoud belangrijk vindt en regelmatig iets samen doet. Wat eten betreft proberen we allemaal 1 keer per week te koken. Dit betekent dat er dus ongeveer vier keer per week de mogelijkheid is om met elkaar te eten. Ook is de intentie zo af en toe iets samen te doen buitenshuis, zoals laatst een meditatieretraite of ‘s zomers naar een folk-festival. Als woongroepleden hebben we natuurlijk ook allemaal een paar taken in ons huishouden. Daarnaast betekent wonen in woon-werkgemeenschap De Refter dat je 3 tot 6 uur per week deel neemt aan de taken die onze woonwerkgemeenschap draaiende houden. Er zijn daarbij verschillende deelgroepen, zodat iedereen iets kan kiezen dat bij hen past. (Voor algemene informatie over wonen op de Refter kun je een rondleiding bezoeken op de eerste zondag van de maand om 16.00). Verder roken we allemaal niet. Roken kan alleen buiten.
Huidige samenstelling De woongroep bestaat uit een vrouw van 36 en een stel waarvan de man 37 is en de vrouw 31.
Gezochte personen We zoeken iemand zonder kinderen of huisdieren (een binnen-kat zou bespreekbaar zijn). De leeftijd het liefst tussen de 25 en 45.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://www.derefter.nl
Contact informatie Je kunt contact opnemen met Paul via onderstaande knop of op pdegraaff@hotmail.com
 
Geplaatst donderdag, 04 januari 2018
Vervalt woensdag, 04 april 2018
Gezien Deze advertentie is 640 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Paul de Graaff
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14108
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 20 mei 2017 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Finland, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.