U bevindt zich hier:
 
 
Titel Ondernemende jongen op zoek naar woongroep in/rondom Utrecht/Amsterdam, ruil zelfstandige woning AmsterdamCentrum evt mogelijk
Mannen 1
Vrouwen 0
Kinderen 0
Leeftijd
-
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Wensen ligging In Amsterdam stad, Utrecht stad of directe omgeving van een van beide (binnen half uur rijden).
Wensen pand Fijne gedeelde ruimtes, welke ook echt gebruikt worden en waar geleefd mag worden. Hiernaast zou ik het liefste twee eigen kamers hebben met totaaloppervlakte van min 30M2, maar dit hangt natuurlijk ook af van de gedeelde ruimtes.
Wensen groep Ik zoek een betrokken groep. Waar de mensen bewust hebben gekozen samen te wonen en het dus ook fijn vinden elkaar te zien, soms eens samen te eten en ook eens het huis onder handen te nemen. Een te verplicht karakter zoek ik niet (elke week samen eten). Vrijheid is voor mij belangrijk, dus ook het respecteren van elkaars keuzes en privacy.
Beschrijf jezelf Ik ben 31 jaar, woon sinds mijn 19de voornamelijk in Amsterdam en ben tropenarts. De afgelopen jaren heb ik voor Artsen Zonder Grenzen in Madagaskar, Zuid-Sudan en Sierra Leone gewerkt en dit jaar heb ik als matroos en scheepsarts op ‘De Europa’ (een oud dwarsgetuigd bark zeilschip uit 1911) van Kaapstad naar Boston gezeild. Allemaal mooie, uitdagende en heftige avonturen, maar ondertussen ben ik nog steeds verliefd op Nederland en voel nu ook sterk de behoefte om hier weer echt te leven. Daarom werk ik sinds kort weer in Amsterdam bij het Instituut voor mensenrechten en medisch onderzoek en daarnaast op de spoedeisende hulp in Beverwijk. Ook doe ik nog kleine klusjes voor AZG, maar op het moment alleen in Nederland. Naast werk hou ik veel van wandelen, lezen zeilen en zie ik graag vrienden voor een spelletje, eten of een drankje. Ik zou graag weer in een woongroep wonen omdat ik het samenwonen in groepsverband erg mis. Ik ben geboren en getogen in een woongroep in Groningen en heb in Amsterdam, Rotterdam en in het buitenland ook altijd met vrienden, familie of collega’s in huis gewoond; variërend van samenwonen, tot woongroepen en compounds. Momenteel heb ik sinds een half jaar een eigen appartementje op de Marnixstraat Amsterdam, maar ik merk dat ik liever met anderen woon dan op mezelf. Kortom ik heb op veel verschillende manieren gewoond en merk dat ik het het fijnste vind in een woongroep te leven waar mensen er bewust voor kiezen zo te wonen maar elkaar ook de ruimte te kunnen geven. Mijn sociale huurwoning op de marnixtraat staat eventueel beschikbaar als ruil. Het is een zelfstandig appartement van +/- 40M2 met een zolderberging van +/-10M2. Woonkamer, slaapkamer en keuken. Geen balkon of buiten.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie jongeloic@Hotmail.com
 
Geplaatst zondag, 07 januari 2018
Vervalt zaterdag, 07 april 2018
Gezien Deze advertentie is 702 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Loic
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14112
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot vrijdag, 06 juli 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.gemeenschappelijkwonen.nl