U bevindt zich hier:
 
 
Titel Jong stel zoekt woongemeenschap
Mannen 1
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 29
Provincie Gelderland
Stad Nijmegen of omgeving
Wensen ligging Wij zoeken het liefst een woongemeenschap met een tuin. Daarnaast houden we veel van de natuur (waar we nu ook in wonen) en de vrijheid die dit biedt. Het mag eventueel ook in de stad Nijmegen zelf zijn maar liever iets er buiten (op fietsafstand).
Wensen pand Wij zouden het liefst 2 kamers tot onze beschikking willen hebben. …Žn grote kamer zou in dit geval ook goed zijn. Daarnaast lijkt ons een grote gemeenschappelijke woonkamer, douche & keuken prettig. Ook een tuin zien wij als absolute meerwaarde. Daarbij zouden wij graag een moestuin willen maken om hier het jaar door van te eten.
Wensen groep Hier hebben wij niet veel wensen. Roken of niet roken (liever niet in huis), werken of studeren, kinderen of single. Het kan wat ons betreft allemaal. Samen eten lijkt ons erg leuk maar is absoluut geen verplichting.
Beschrijf jezelf Wij zijn Tamar en Robin. Wij zijn beiden bijna afgestudeerd van de Vrije school Pabo en op dit moment op zoek naar werk. Ik (Robin) zal waarschijnlijk een baan als leerkracht gaan oppakken. Tamar is op dit moment ook aan het zoeken naar een baan in de pedagogische sector. Wij houden ontzettend van de natuur en de rust die het heeft. Ook houden we van feestjes, vuurtjes, wandelen (vooral in de bergen) en zijn we ondernemend ingesteld.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Voor contact kunnen jullie ons mailen: robinbeers@live.nl of eventueel bellen 0657608730.
 
Geplaatst zondag, 07 januari 2018
Vervalt zaterdag, 07 april 2018
Gezien Deze advertentie is 59 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Robin Beers
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14113
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 20 mei 2017 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Finland, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.