U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep Eikpunt zoekt bewoner
Naam woongroep Wake up Leef
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 370
Beschrijving prijs Huur is incl huursubsidie en gas/water/licht/internet
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-04-01
Provincie Gelderland
Stad Lent
Ligging Aan de Waal
Gemeenschappelijke ruimte(s) Onze woongroep is onderdeel van woongemeenschap Eikpunt. Woongemeenschap Eikpunt bestaat uit 50 huishoudens, en talloze gemeenschappelijke ruimtes, zoals een stiltecentrum, een woonkamer en een vuurplaats. We gaat uit van vier pijlers: meergeneratiewonen, duurzaamheid, stilte & bezinning en gemeenschapsvorming. Voor meer informatie zie www.woongemeenschapeikpunt.nl Begin 2016 is ons huis opgeleverd en begon een periode van veel klussen. We hebben sinds die tijd bergen werk verzet, maar het creatieproces gaat door! Het vormgeven van de ruimtes en het vormgeven van onze woongroep is volop in beweging.
Prive ruimte(s) De woongroep bestaat uit 6 studio’s met een gezamenlijke woonkamer, keuken en dakterras. De studio die vrijkomt is ruim 23 m2 en heeft een eigen badkamer en halletje. De huurprijs bedraagt ongeveer €370 (inclusief huurtoeslag a €180, en gas/water/licht/internet/huispot €70 euro). Vloer, luxaflex, lampen en armaturen zijn over te nemen voor een passende prijs in overleg met oude bewoner. De studio komt vrij per 1 april.
Beschrijving woongroep Onze woongroep is voortgekomen uit Wake Up. Wake Up is een wereldwijde gemeenschap van jongvolwassenen die op een aandachtige manier vorm willen geven aan hun dagelijks leven, daarbij onder andere – maar zeker niet uitsluitend - geïnspireerd door zenleraar en vredesactivist Thich Nhat Hanh. We steunen elkaar in het ontwikkelen van een levenswijze die gebaseerd is op aandacht, begrip en respect voor alles wat zich afspeelt in onszelf en in de wereld om ons heen. We streven er naar op een open wijze met elkaar om te gaan en bij te dragen aan een duurzame wereld. Met deze Wake Up woongroep willen we een veilige plek vormen om terug te komen bij onszelf en elkaar. Een plek van mindfulness, plezier, delen, spelen, stilte, muziek, en levendigheid.
Huidige samenstelling 5 bewoners, jongste 21, oudste 32, studenten/werkenden
Gezochte personen Om de balans in de groep te bewaren gaat onze voorkeur uit naar een man onder de 25 jaar. Maar, voel je je aangetrokken tot onze woongroep en ben je een vrouw en/of ietsje ouder, twijfel dan zeker niet om ons toch te mailen! Passendheid in de groep staat voorop en zal uiteindelijk de doorslag geven. Ben je 30 jaar of ouder, dan loont het waarschijnlijk niet om te reageren. In plaats daarvan nodigen we je uit om je in te schrijven bij het grotere project, woongemeenschap Eikpunt. Verder vinden we het belangrijk dat je zelf ook affiniteit hebt met de dingen die we hierboven hebben beschreven.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://www.woongemeenschapeikpunt.nl
Contact informatie Heb jij dit alles gelezen en wil je graag komen kijken? Volg dan onderstaande stappen: Vanwege onze eerdere ervaringen met een enorme hoeveelheid aanmeldingen gaan we wat meer selecteren. - Stuur daarom vóór 22 januari een klein stukje naar wakeupleefnijmegen@gmail.com. Schrijf daarin wie je bent, wat je doet en waarom je bij ons zou willen komen kijken. - Na 22 januari krijg je van ons te horen of je bent uitgenodigd voor de open avond. - De eerste open avond vindt plaats op 5 februari, om 19:30 uur aan de Duitslandstraat 16 te Nijmegen Lent. Na deze eerste avond zullen we uit de groep een kleiner aantal selecteren voor een verdiepingsavond. - De verdiepingsavond vindt plaats op 12 februari, wederom om 19:30 uur. We kijken er naar uit iets van je te horen! Ruben, Marten, Melissa, Laura en Mara
 
Geplaatst dinsdag, 09 januari 2018
Vervalt maandag, 09 april 2018
Gezien Deze advertentie is 1151 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Wake Up Leef Nijmegen
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14118
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot zondag, 08 juli 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.gemeenschappelijkwonen.nl