U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep BlaBla in Amsterdam Oost zoekt tijdelijke bewoner (V) voor periode februari-mei
Naam woongroep BlaBla
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 496
Beschrijving prijs De prijs is opgebouwd uit het maandbedrag dat rechtstreeks aan de woningbouw wordt betaald (411 euro), en gedeelde kosten voor gas/water/licht/ internet/ Volkskrant, enz. (85 euro)
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-02-09
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Ligging Amsterdam-Oost: Oosterparkbuurt. Vlakbij metrostation Wibautstraat, OLVG Oost en het Oosterpark
Gemeenschappelijke ruimte(s) We wonen samen op de vierde (=bovenste) verdieping en delen een grote woon-/eetkamer, een keuken, twee douches en wc's. We hebben een extra logeerkamer voor eventuele gasten en andere activiteiten en een ruim balkon/dakterras met veel groen! Aan beide benedenkanten is een fietsenhok en een berging.
Prive ruimte(s) De kamer is ± 28 m2 groot en heeft ramen aan de achterzijde die uitkijken op de binnentuin/-plaats. Ook heeft de kamer een dakraam, een aanrecht met gootsteen en een ruime inloopkast.
Beschrijving woongroep Wij kiezen er bewust voor om samen te wonen, maar hebben we ook allemaal ons eigen leven. We vinden het leuk om af en toe met elkaar te koken en te eten, of te praten in de keuken, woonkamer of op het balkon en ondernemen af en toe 'huisuitjes' met elkaar. Daarnaast dragen we natuurlijk met elkaar de verantwoordelijkheid voor een schoon en prettig huis.
Huidige samenstelling Er wonen drie mannen en drie vrouwen in de BlaBla, werkzaam in verschillende functies, bijvoorbeeld als: celliste, actrice, tekstschrijver, lijstenmaker, kunstenaar, bij een NGO in duurzame landbouw. Daarnaast hebben we uiteenlopende liefhebberijen zoals brommertje rijden, tekenen, mediteren, yoga, klimmen, lezen, films kijken, theater, muziek maken, wandelen, koken, fietsen, bijvriendelijk tuinieren op het balkon/dakterras. We zijn allemaal dertigers.
Gezochte personen Voor de tijdelijke kamer zoeken we een vrouw van rond de 30 die eerder in een woongroep heeft gewoond óf die het leuk vindt om te proeven aan het leven in een woongroep. Het belangrijkst is dat er een goede klik is met alle huisgenoten. De kamer is beschikbaar vanaf 9 februari tot 1 mei vanwege tijdelijk verblijf in het buitenland.De kamer wordt gemeubileerd verhuurd.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Ben jij degene die wij zoeken? schrijf dan voor 21 januari een reactie met wie je bent, wat je zoal bezighoudt en waarom je graag een tijdje bij ons wilt wonen. Succes!
 
Geplaatst dinsdag, 09 januari 2018
Vervalt maandag, 09 april 2018
Gezien Deze advertentie is 417 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
woongroepblabla
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14120
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 20 mei 2017 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Finland, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.