U bevindt zich hier:
 
 
Titel Vegan yoga community heeft plek voor 2 nieuwe bewoners
Naam woongroep Aya Gaia Yoga
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 375
Beschrijving prijs Deze kamer is 8,78 m2 en de huur wordt vermeerder met 150 voor GWL, maar 200 van de huur kan zakelijk gezet worden. De andere kamer is 14,3 m2 en kost 600, vermeerderd met 150 voor GWL en ook hiervan kan 200 zakelijk gefactureerd worden. Zie omschrijving voor kandidaten.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-02-01
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Ligging IJburg. Vlakbij winkels en tram 26 (2 minuten), maar tevens ook makkelijke verbinding naar de snelweg, Diemerpark naast de deur, water naast de deur en zelfs Blijburg, waar we een heus strand om de hoek hebben om te kunnen chillen of zelfs (kite)surfen. Rust, maar met de binnenstad op 15 minuten tram of 20 minuten fietsen. 3 minuten vanaf de snelweg met de auto en de natuur om ons heen.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Er is een grote keuken en een badkamer met bad, maar er wordt op de 2e verdieping een extra keuken en douche bijgebouwd. Er zijn maar liefst 3 toiletten, een achtertuin en een dakterras. Maar wat het allermooiste is, is dat er beneden een yogastudio is. Een deel van je huur is voor deze ruimte en we zoeken dus ook iemand die docent is in yoga of aanverwante zaken. Denk hierbij aan Breathwork, Meditatie/Zen, Tantra, Dans, enz. Je weet zelf waarschijnlijk direct of je hierbij past.
Prive ruimte(s) Er is een kamer van 8,78m2 op de 2e verdieping (waar zich ook het dakterras bevind. Een grotere kamer op de eerste verdieping, telt 14,3 m2.
Beschrijving woongroep Aya Gaia Yoga is een community. Het huis is Vegan en diervriendelijk. Er lopen nu al 2 kleine hondjes rond en hondjes tot max 7 kilo zijn welkom. Over andere huisdieren valt te praten, maar belangrijkste is, dat de 2 die er al zijn, zich veilig blijven voelen. In het huis komen geen dierlijke producten. Wat je buiten de deur eet, mag je zelf weten. Net als drank. Het huis zelf is alcoholvrij. In de studio worden lessen gegeven door iedereen die in het huis woont en door gastdocenten van buitenaf. Een vereiste is wel, dat je de yogafilosofie begrijpt en daar wat mee doet in je dagelijks leven. Of je het spiritualiteit, Chinese geneeskunde of Tibetaanse wijsheid noemt, maakt niet uit, als we het maar over hetzelfde hebben. In het huis wordt niet gerookt en bij voorkeur rook je ook gewoon niet. We zijn een extended familie en zorgen voor elkaar en het bedrijf. Liefst zoveel mogelijk open door policy en netjes de ruimtes die we allemaal gebruiken netjes achterlaten.
Huidige samenstelling Het huis telt maar 4 kamers. Mini-community. De samenstelling is bij voorkeur 3 dames en 1 man. Vrouw, 37 met 2 hondjes, yogadocent en geeft textiele werkvormen. 1 man, 40, woont er af en toe. Acteur en geeft toneel- en expressielessen met als thema de zoektocht naar jezelf. Zijn kamer wordt ook gebruikt als slaaplocatie voor mini-retraites, die we aanbieden.
Gezochte personen 2 dames. Leeftijd maakt niet zoveel uit, het gaat vooral om de leeftijd van je ziel en de connectie die er ontstaat tussen ons. Wel belangrijk is het dat je doceert of workshops geeft of op een andere specifieke manier deelneemt aan het bedrijf. Dus ben je juist vooral heel erg bezig met je eigen practice, maar ligt jouw hart bij marketing en wil je op die manier het bedrijf laten bloeien, dan ben je ook welkom. Beestjes zijn zeker bespreekbaar. Vegan, alcoholvrij, niet roken (zeker niet in huis). Open mentaliteit. Synergie. Veiligheid van de groep waarborgen. Muziek, Dans, Yoga. Meditatie.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://www.ayagaiayoga.com
Contact informatie Amie: 0646022558
 
Geplaatst dinsdag, 09 januari 2018
Vervalt maandag, 09 april 2018
Gezien Deze advertentie is 2313 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Aya Gaia Yoga Community
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14121
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot zondag, 08 juli 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.gemeenschappelijkwonen.nl