U bevindt zich hier:
 
 
Titel Enthousiaste bewoner gezocht
Naam woongroep Aardrijk
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 450
Beschrijving prijs Sociale huurwoning. Moet in aanmerking komen voor sociale huurwoning. Huur is inclusief water, gezamelijke elektra en servicekosten.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-01-31
Provincie Noord-Brabant
Stad Breda
Ligging Appartementencomplex gelegen in een groene omgeving in de wijk Haagse Beemden. Gunstig gelegen ten opzichte van verschillende snelwegen, het centrum en diverse voorzieningen.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Eetruimte, binnentuin, klusruimte, dans/meditatieruimte, bar, kinderruimte, logeerruimte, ruilwinkel/wasruimte.
Prive ruimte(s) Tweekamer-appartement met eigen berging. Eigen balkon.
Beschrijving woongroep Woongroep waarbij iedereen een eigen appartement heeft maar toch actief is binnen de gemeenschap. Denk hierbij aan gezamelijk schoonmaken, deelname aan werkgroepen, bijwonen vergaderingen en meedoen met leuke activiteiten.
Huidige samenstelling Wij streven er naar om een zo gevarieerd mogelijke samenstelling te hebben. Leeftijd van bewoners varieert van 0-80 jaar.
Gezochte personen Wij zijn op zoek naar enthousiaste medebewoners die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de gemeenschap. Vaardigheden om ons bestuur te kunnen ondersteunen is een pre.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://www.aardrijk.nl
Contact informatie lijkt het je wat? stuur een motivatiebrief waarin je over jezelf verteld naar sollicitatiecommissie-aardrijk@outlook.com Graag ontvangen wij de brief voor 24 januari. Ook zoeken we nog mensen voor op de belangstellendenlijst. Lijkt dat je wat? Stuur dan ook een mail.
 
Geplaatst woensdag, 10 januari 2018
Vervalt dinsdag, 10 april 2018
Gezien Deze advertentie is 1056 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Aardrijk
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14122
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot maandag, 09 juli 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.gemeenschappelijkwonen.nl