U bevindt zich hier:
 
 
Titel Vrouw en 2 dochters zoeken woonruimte
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 2
Leeftijd 52
Provincie Gelderland
Stad Nijmegen
Wensen ligging Nijmegen en nabije omgeving (Beek-Ubbergen, Ooij, Lent), oftewel fietsafstand school en werk.
Wensen pand Ik heb geen speciale wensen, vorm een eenoudergezin met mijn 2 dochters (17 en 19) dus 3 kamers/ kamertjes zou ideaal zijn.
Wensen groep Ik zou het fijn vinden om in een groep terecht te kunnen komen waar een goed evenwicht is tussen het doen van gemeenschappelijke dingen (regelmatig samen eten, onderhoud, schoonmaak, overleg, het delen van keuken en badkamer etc) en toch zelfstandig je gang kunnen gaan (eigen plek hebben). We zijn zelf niet-rokers.
Beschrijf jezelf Ik ben docent kunstvakken (beeldende vorming) en werk momenteel part time op een middelbare school in Nijmegen (Mijn dochters zullen over een aantal jaar hun middelbare school afronden). Zelf heb ik een brede interesse in alles wat te maken heeft met kunst en cultuur en ben van huis uit een maker en een doener (bijv. eigen kunst, veel kleding gemaakt, voor mezelf en anderen, cursussen fotografie gegeven, knip mijn eigen en andermans haar, heb veel brood gebakken, lange tijd moestuin gehad). Lees en schrijf graag, zwem regelmatig, fotografeer, houd heel erg van lekker eten en koken (ben ook wel gedreven in het zelf bedenken van gerechten). Ik heb veel gestudeerd in Nijmegen, Arnhem en Utrecht (Alg. Literatuurwetenschap, Vrije Kunst en Lerarenopl.) Tijdens studiejaren in Nijmegen gewoond. Van 2003 -2016 op platteland in Noorwegen gewoond en gewerkt. We nemen geen huisdieren mee, maar hebben er geen bezwaar tegen als die al in de groep wonen, integendeel ;)
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst zaterdag, 13 januari 2018
Vervalt vrijdag, 13 april 2018
Gezien Deze advertentie is 621 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
M. de Groot
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14133
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot donderdag, 12 juli 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.gemeenschappelijkwonen.nl