U bevindt zich hier:
 
 
Titel Gezellige vrouw zoekt woongroep
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 1
Leeftijd 46
Provincie Groningen
Stad Groningen e.o.
Wensen ligging Ergens in Groningen stad of omliggende dorpen aan de zuidkant. Ik werk in Haren en wil daar zonder auto kunnen komen.
Wensen pand Aangezien ik om de week een puberzoon heb zoek ik woonruimte met minimaal drie kamers, zodat hij een eigen kamer kan hebben. Ik wil twee kamers ook wel overwegen als die groot genoeg zijn, dan slaap ik wel in mijn woonkamer.
Wensen groep Ik ben op zoek naar een gemeenschap, het liefst, van gevarieerde leeftijd. Ik vind samen eten heel fijn maar het hoeft niet elke dag. Dat geldt ook voor andere gezamelijke activiteiten, zeker welkom maar enige flexibiliteit vind ik wel fijn.
Beschrijf jezelf Ik ben een positieve, spontane vrouw van 46 met één zoon van 15. Ik ben vorig jaar gescheiden en woon nu alleen. Overdag heb ik een vaste fulltime baan als docent Engels op het Maartenscollege. Ik ben heel sociaal ingesteld en geloof heel erg in het concept van wonen in een gemeenschap die er ook voor elkaar is en niet ieder voor zich. Ik heb geen woongroep ervaring maar wel al heel lang dromen. Ik heb aan de andere kant ook alleentijd nodig en zal me dus ook af en toe terugtrekken in mijn eigen leefruimte. Ik ben gek op spelletjes, handwerken, lezen, Ierse muziek en wandelen. Verder speel ik de Uilleann Pipes, een Ierse doedelzak (ja is best luid, dus goede afspraken nodig). En ik neem twee hele stille schildpadden mee.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Marjolijn Spijker 0610365993
 
Geplaatst zaterdag, 24 februari 2018
Vervalt vrijdag, 25 mei 2018
Gezien Deze advertentie is 432 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Marjolijn Spijker
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14251
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.gemeenschappelijkwonen.nl