U bevindt zich hier:
 
 
Titel Ik zoek een thuis
Mannen 1
Vrouwen 0
Kinderen 0
Leeftijd 22
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Wensen ligging Weinig wensen qua ligging, liever niet in Osdorp. Een stukje groen in de buurt zou leuk zijn. In de buurt van het centrum zou ook leuk zijn, maar ik blijf wel realistisch.
Wensen pand Geen specifieke eisen. Ik heb een budget van 300-500 euro.
Wensen groep Ik zoek een thuis voor de volgende fase van mijn leven, het liefst bij een gezellige groep die zo nu en dan wat samen doen, maar waar ook de ruimte is om je eigen ding te doen. Graag een groep die samen het huishouden draagt (koken, schoonmaken, boodschappen, etc.). Ik draag graag mijn steentje bij!
Beschrijf jezelf Ik woon op het moment in Alkmaar en werk rondom Amsterdam (Landsmeer en Amstelveen). Daardoor zit ik op werkdagen zo'n 3 uur per dag in de bus of de trein. Ik werk op twee democratische scholen als staflid en invaller. Echt mijn droombaan; werken met kinderen vind ik het leukste wat er bestaat. Ik probeer zo veel mogelijk in te haken op wat de kinderen leuk vinden. Op het moment betekent dat dat ik veel met muziek doe op mijn werk. Mijn vrije tijd vul ik in met een aantal hobbyís waarbij het flink afwisselt hoeveel tijd ik waaraan besteed. Ik speel piano, ukelele en ik zing een beetje. Ik lees veel; ik probeer af te wisselen tussen leerzame boeken en boeken voor mijn vermaak. Het is leuk om van alles een beetje te weten en daar zijn boeken een mooi middel voor. Ik vind het ook leuk om talen te leren. Op het moment leer ik Russisch en Spaans. Russisch oefen ik ook op school met een aantal Russische leerlingen. Daar leren beide partijen een hoop van. Ik probeer ook te leren naaien, maar dat gaat nog erg stroef. Een spelletje (op de computer of een bordspel) vind ik ook leuk. Ik ben vegetariŽr en ik vind het leuk om te zoeken naar lekkere vegetarische recepten zodat ik niet alleen maar voorverpakte vleesvervangers eet. Ik hoop ooit veganist te worden, maar vegetariŽr vind ik op het moment al lastig genoeg. Ik sport ook graag, maar ik ben nog een beetje op zoek naar wat ik wil doen. De afgelopen paar jaar ging ik naar de sportschool, maar daar ben ik wel een beetje klaar mee. Ik hoop een leuke sportclub te vinden in de buurt. Tot slot; ik ben crossdresser. Ik draag vrouwenkleding, maar ik voel me geen vrouw en ik heb ook niet de wens er als een vrouw uit te zien. Ik ben voor mezelf ook nog aan het uitvogelen wat dit precies voor mij betekent. Ik heb een werkplek gevonden waar ik het kan uitdragen (uiteraard met veel vragen van de kinderen, maar dat stoort me niet) en ik hoop ook een woonplek te vinden waar ik mijzelf kan zijn.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie 06 3800 1915
 
Geplaatst donderdag, 01 maart 2018
Vervalt woensdag, 30 mei 2018
Gezien Deze advertentie is 375 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Joshka
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14262
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.gemeenschappelijkwonen.nl