U bevindt zich hier:
 
 
Titel 26 jaar (op zoek naar woongroep liefst met tuintje
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 26
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Wensen ligging Amsterdam, en dan het liefst Oost. Ik woon sinds 6 jaar in de Indische Buurt en voel me hier thuis. Maar ik sta ook open voor een andere buurt.
Wensen pand Een gemeenschappelijke keuken waar je kunt zitten lijkt me fijn. Een tuin of balkon zou top zijn want ik houdt van plantjes en zit graag buiten.
Wensen groep Ik werk veel en heb veel hobby's, ik ben daarom geen groot fan van vaste avonden samen. Wel lijkt het me leuk om zo nu en dan samen te eten. Binnen roken vind ik vies. Een huisdier lijkt me geweldig.
Beschrijf jezelf Ik heb 2 jaar in mijn eentje gewoond, en dit vond ik toch te eenzaam. Ik vind het leuk om soms samen te eten, een filmpje te kijken of een wijntje te drinken zonder mijn huis uit gaan. Voor de rest heb ik samen gewoond met 12, daarna 4 en nu 5 personen en dit bevalt me erg goed. Ik woon nu nog in een studentenhuis, maar ben sinds een half jaar fulltime aan het werk (als arts), dus het is tijd om op zoek te gaan naar een meer volwassen leefomgeving. Ik spaar graag voor een leuke reis of om uit eten te gaan en houd niet van zuinig zijn, en daarom wil ik ook niet de jackpot betalen voor een huis, een woongroep lijkt me een ideale oplossing!
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst maandag, 05 maart 2018
Vervalt zondag, 03 juni 2018
Gezien Deze advertentie is 350 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Febe V
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14274
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.gemeenschappelijkwonen.nl