U bevindt zich hier:
 
 
Titel CW de Bonvivant- Capelle aan den IJssel- zoekt aspirantleden
Naam woongroep CW de Bonvivant
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 600
Beschrijving prijs CW de Bonvivant is een vereniging. Gemiddelde bruto huurprijzen voor 1 kamer tot 5 kamers: ± € 525,- tot ± € 710,-. Huur en servicekosten betalen we aan Havensteder. Verwarming (alleen electriciteit) en water rechtstreeks aan het energiebedrijf en Evides.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2019-03-05
Provincie Zuid-Holland
Stad Capelle aan den IJssel
Ligging We wonen op 10 minuten fietsen van Alexandrium, een megawinkelcentrum, en op 5 minuten lopen van NS-station Capelle Schollevaar. Vandaar is het ook weer 5 minuten met de trein naar Rotterdam Centraal en 1 minuut naar station Rotterdam Alexander. Daar stap je op het metronet van Rotterdam. De trein rijdt 4 keer in het uur in de spits en anders 2 keer. Het zijn stoptreinen naar Rotterdam, Utrecht en rechtstreeks naar Amsterdam.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Wij hebben een bar ruimte, knutsel ruimte, fitness ruimte, bibliotheek, een gemeenschappelijke tuin en een groot dakterras, een gemeenschappelijke logeerkamer, een gemeenschappelijke huiskamer, waar je met grote groepen kunt eten.
Prive ruimte(s) Ons gebouw de Bonvivant bestaat uit 50 woningen, variërend in grootte van 1- tot 5- kamerappartementen. Elk appartement heeft eigen sanitair en keuken.
Beschrijving woongroep Ons motto is samen doen wat samen kan.We zijn een vereniging en wanneer je hier komt wonen ben je lid, daarom verwachten wij al tijdens je aspiranten periode een actief participerende houding in een van onze vele werkgroepen. Naast het bestuur zijn er veel werkgroepen: voor tuin, dakterras, nieuwe bewoners, jeugd, bar, computer, klein onderhoud, huis- en logeerkamer, verenigingsblad de Bonvaria, cultuur, evenementen, een spiritueel café.
Huidige samenstelling Hier wonen 61 volwassenen (iets meer vrouwen dan mannen) en 30 kinderen. Leeftijd loopt van 3 tot 75 jaar. Eenoudergezinnen, singles, paren met en zonder kinderen, alsmede enkele jongvolwassenen, die als kind hier al woonden.
Gezochte personen Wij zoeken actief participerende aspirant bewoners. Die al in hun aspirant tijd (gemiddelde aspirant tijd loopt tussen 6 maanden en anderhalf jaar) zich inzetten voor de vereniging.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://cwcapelle.nl/wp/
Contact informatie infocw@ziggo.nl
 
Geplaatst maandag, 05 maart 2018
Vervalt zondag, 03 juni 2018
Gezien Deze advertentie is 478 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
s.weelen
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14276
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.gemeenschappelijkwonen.nl