U bevindt zich hier:
 
 
Titel Duinzigt zoekt nieuwe bewoner.
Naam woongroep Duinzigt
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 400
Beschrijving prijs De huur zal rond de E 400,- komen te liggen. De definitieve huurprijs wordt vastgesteld door woningcorporatie Jutphaas wonen. Momenteel hanteren wij een bedrag van 100 euro per maand voor de huisrekening voor de gezamenlijke nutskosten, huisboodschappen e.d.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-03-05
Provincie Utrecht
Stad Nieuwegein
Ligging De woongroep bevindt zich in Nieuwegein zuid, in de wijk Fokkesteeg. Tramhaltes en bushaltes zijn in de nabije omgeving met een goede verbinding naar Utrecht centraal. Daarnaast is het ook centraal gelegen nabij de wegen A27, A12 en A2. In de directe omgeving is een klein buurtcentrum met snackbar, bakker, kapper en supermarkt. 2 tramhaltes verder bevindt je je in het grotere winkelcentrum Cityplaza. Het park Oudegein is op loopafstand waar het heerlijk vertoeven is. Voor mooie fietsroutes zit je hier ook goed met de Lekdijk nabij.
Gemeenschappelijke ruimte(s) De woonkamer met aangrenzende keuken (ca 60m2) delen we met zijn zessen. Er zijn drie toiletten en drie badkamers. Hierdoor deel je in de praktijk je badkamer met 1 medebewoner.
Prive ruimte(s) De slaapkamer van ca 35m2 bevindt zich op zolder.
Beschrijving woongroep Binnen Duinzigt leven we allemaal redelijk zelfstandig, maar we zoeken elkaar ook geregeld op, bijvoorbeeld om samen te eten, een spelletje te doen, of gewoon om even bij te kletsen. Er is hier dus een combinatie van rust en ruimte, saamhorigheid en gezelligheid. We bevinden ons binnen Duinzigt allen in de werkende fase van ons leven, wat betekent dat we allemaal een eigen ritme kennen van werken en wonen. Dat biedt dus rust en regelmaat, hoewel we er zeker ook van houden om gezellig een biertje, whisky of theetje met elkaar te drinken, te Netflixen en het gezellig te maken. Net waar een ieder op dat moment behoefte aan heeft. Verder plannen we regelmatig een dag om grote taken met zijn allen op te pakken, zoals: tuinonderhoud, klussen of grote schoonmaak. Daarnaast plannen we ook minstens 1 keer per jaar een huisuitje. Tot slot zijn er nog de jaarlijkse plichten in het hof of het GW, zoals het grasmaaien in het hof, bijwonen van de algemene ledenvergaderingen en schoonmaak van de gemeenschapsruimte ‘de Bedoeling’.
Huidige samenstelling We vormen een woongroep met zes personen, momenteel drie vrouwen en twee mannen in de leeftijd van 27 tot en met 35. Er zijn veel wisselingen gaande in de woongroep, dus de groep waarin je komt te wonen zal bestaan uit veel nieuwe bewoners. Hierdoor is er de mogelijkheid om met elkaar een doorstart te maken binnen een bestaande woongroep. De woongroep is onderdeel van een groter geheel, de vereniging Gemeenschappelijk wonen. Binnen het GW wonen we in totaal met zo’n 140 personen.
Gezochte personen In jou als een nieuwe bewoner zoeken we iemand die het aanspreekt om te leven in een groep waar zowel eigen ruimte als aansluiting bij de groep mogelijk is. Je bent enthousiast en gaat graag de uitdaging aan om onderdeel te zijn van een ‘nieuwe’ woongroep. Spreekt deze vorm van wonen en leven je aan? Schroom dan niet en reageer vooral. We maken graag kennis met je en wie weet word jij onze nieuwe bewoner! We nodigen je uit voor een hospiteeravond om wederzijds kennis te maken. Hierin zijn we benieuwd naar je visie op en ervaring met het wonen in een woongroep.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://www.gwnieuwegein.nl/
Contact informatie OP 24 maart houdt de wooncommissie van het GW een open dag. Je kunt je hiervoor aanmelden via: http://www.gwnieuwegein.nl/inschrijven/ Voor meer informatie over onze woongroep en hospiteermoment kan je mij persoonlijk mailen: dodediladoe@gmail.com of onze woongroep: woongroepduinzigt@gmail.com Tot horens!
 
Geplaatst woensdag, 07 maart 2018
Vervalt dinsdag, 05 juni 2018
Gezien Deze advertentie is 719 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Woongroep Duinzigt
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14283
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.gemeenschappelijkwonen.nl