U bevindt zich hier:
 
 
Titel Kom wonen in ons witte villa in het bos: de Grindhorst (Gld)
Naam woongroep Grindhorst
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 250
Beschrijving prijs Incl. gas, water, licht
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-04-15
Provincie Gelderland
Stad Heelsum
Ligging Onze mooie witte villa staat in Heelsum, aan de weg tussen Arnhem (11 km) en Wageningen (7 km). Het is een rustig dorpje, en bos, hei en uiterwaarden van de Rijn zijn op loopafstand. Het is 25-30 min fietsen naar Wageningen, de bus tussen Arnhem en Wageningen stopt hier in de straat.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Keuken, hal, woonkamer, douche, toilet, tuin, klushok, washok met wasmachines voor algemeen gebruik.
Prive ruimte(s) 1 kamer, met wasbak (totaal 13 m2) op de tweede verdieping (4 individuele kamers op tweede verdieping).
Beschrijving woongroep We wonen hier met veertien mensen, tussen de 25 en de 45 jaar. De meesten van ons studeren of werken in Wageningen en omstreken. We hebben een ruime keuken en een eetkamer voor gemeenschappelijk gebruik. We eten elke dag samen met de mensen die thuis zijn en koken omstebeurt en delen de kosten. We kopen ons groente en zuivel bij lokale, biologische boeren en eten verder biologisch en fair-trade en brengen geen vlees, vis etc. in de gemeenschappelijke ruimtes. Verder is het hele huis rookvrij. Om het huis hebben we een grote tuin en moestuin. Huisdieren zijn niet welkom. We zijn als woonvereniging zelf verantwoordelijk voor het klein onderhoud aan het huis en organiseren daarvoor elke maand een klusdag. Van een nieuwe huisgenoot verwachten we dat hij actief meehelpt met het klussen, koken en onderhoud van de tuin. Tevens hanteren wij een inkomenstoets voor sociaal wonen, waardoor alleen mensen die minder dan 34.911 per jaar
Huidige samenstelling
-
Gezochte personen
-
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Spreekt ons woongemeenschap je aan? Stuur een berichtje over jezelf naar dit email adres grindhorst@gmail.com, met info over waar je nu woont, wat je doet, leeftijd, ervaring met wonen in woongemeenschappen etc. We kijken uit naar je verhaal!
 
Geplaatst zondag, 11 maart 2018
Vervalt zaterdag, 09 juni 2018
Gezien Deze advertentie is 794 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Woonvereniging de Grindhorst
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14288
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.gemeenschappelijkwonen.nl