U bevindt zich hier:
 
 
Titel sociale alleenstaande vrouw(57) zoekt woongroep
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 57
Provincie Noord-Holland
Stad Alkmaar- Haarlem
Wensen ligging in, of aan de rand van centrum.In ieder geval op fietsafstand van centrum.
Wensen pand Niet veel wensen, ik ben erg makkelijk en flexibel! een eigen toilet/badkamer zou fijn zijn. Ergens direct naar buiten kunnen, zoals balkon, (dak)terras,(gemeenschappelijke)tuin is wel belangrijk voor mij.
Wensen groep Ik wil graag met andere sociale leuke mensen samen het leven delen!Ik woon nu nog in friesland, en wil graag terug naar Noord Holland. Ik woon al een paar jaar alleen(gescheiden en uitgevlogen kinderen) en ik heb medebewoners veel te bieden. Humor, passie voor koken en lekker eten, en niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken!Af en toe gezamenlijk eten, een praatje op de gang, een goed gesprek of juist lekker onzin,een wandeling of een theatertje pakken, de dingen die het leven samen leuk maken!Maar prive zijn op jezelf is ook belangrijk, alles in de goede verhouding. Leeftijdsgenoten zou fijn zijn, maar is geen must, ik kan met iedereen opschieten.
Beschrijf jezelf Ik heb gewoond/gewerkt in een woonvorm voor mensen met een beperking( waar mijn dochter woont), als hoofd huishouding/catering. Dat hield in koken(mijn passie),zorgen, knuffels uitdelen Ik was de "moeder"van het grote gezin!Het geeft mij kwaliteit van leven om iets voor een ander te betekenen. Ik doe(deed..) graag aan theater/toneel/zang/dans, en wil dat weer gaan doen als ik weer"stads" woon. Ik houd van mensen om mij heen en heb een goed gevoel voor humor! Ik heb een kat die mijn beste huismaatje is, mag die ook komen(aub?)
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Irma Amsen, 0624335805
 
Geplaatst dinsdag, 13 maart 2018
Vervalt maandag, 11 juni 2018
Gezien Deze advertentie is 165 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Irma Amsen
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14291
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.gemeenschappelijkwonen.nl