U bevindt zich hier:
 
 
Titel Dubbel woonhuis Nijmegen
Huur of koop koop
Huur of koop bedrag 650000
Beschrijving prijs De hier genoemde prijs is indicatief en zal uiteindelijk marktconform bepaald worden. en Het betreft e prijs voor de beide woningen tezamen. Zij worden bij voorkeur aan een nieuwe vereniging van eigenaren verkocht.
Provincie Gelderland
Stad Nijmegen
Beschrijving ligging Het pand is de Vondelstraat 17 en 19, gelegen in de wijk Bottendaal, eenhel levendige en diverse wijk aan de and van het centrum. NS station en aansluiting op de snelfietsroute: alles op loopafstand. In een toch rustige straat.
Beschrijving pand of lokatie Het pand is een oud herenhuis uit begin 20ste eeuw en bestaat uit 2 delen, onderhuisnummer 17 en huisnummer 19, een beneden en een bovenhuis. Het benedenhuis heeft zowel voor als achter een tuin. Het bestaat uit een grote woonkamer en in het acherhuis 3 kamers, boven elkaar. Het biedt ruimte aan bewoning door 2 tot 4 personen. Oppervlak van ongeveer 160m2 Het bovenhuis is inoppervlak ongeveer gelijk en bestaat uit 2 lagen: een eer grote woonkamer en zij kamertje en een bovenverdieping met kamers. Ook hier is bewoning door 4 personen mogelijk. Uiteraard alles met gedeelde keuken en andere voorzieningen. Het huis is voorzien van dubbelglas. De staat is in basis goed maar onderhoud en renovatie op onderdelen nodig. Een milieuklasse rapaort is nog niet gemaakt maar kan uiteraard opgemaakt worden.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst maandag, 26 maart 2018
Vervalt zondag, 24 juni 2018
Gezien Deze advertentie is 438 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Folkert
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14325
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot zaterdag, 22 september 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl