U bevindt zich hier:
 
 
Titel Nieuwe woongroep starten?
Huur of koop koop
Huur of koop bedrag 455000
Beschrijving prijs Betreft woonhuis van 650m3, voorzien van een dubbele woning. Huis is volledig geschikt gemaakt voor dubbele bewoning. Beide woningen hebben hun eigen charme. Op het terrein nog een bijgebouw van 900m3 voorzien van mantelzorgwoning en recreatiewoning. Prijs zal marktconform aangepast worden indien aan de orde. Aanvaarding kan spoedig dmv lidmaatschap woonvereniging, geen kosten koper.nHuis is in prima staat.
Provincie Noord-Brabant
Stad Langenboom
Beschrijving ligging Prachtige ligging, bij bossen, graasgebied, landgoed, aan een zandweg, grond 4600m2, stalling twee paarden behoort tot de mogelijkheid. Voorzieningen op de fiets haalbaar 3 km.
Beschrijving pand of lokatie 650 m3, twee aparte woonhuizen met eigen voorzieningen en tuin. Halfvrijstaande voormalige boerderij, herbouwd. Ideaal voor mensen die graag een woongroep willen beginnen, of veel ruimte nodig hebben. Ook kun je hier prima apart wonen eeen relatie hebben, of meergeneratie wonen. Er zijn opbrengsten van de recreatiewoning. Financiele en juridische info via STUT consult Nijmegen. Facebook " woonvereniging in de Maurik " neem alvast een kijkje!! Bij interesse welkom voor een rondleiding.nhet is supermooi wonen hier in de Maurik, een buurtschappen met vooral import, maar waar de sfeer van vroeger, Brabants gezellig is. Ons huis ligt in het buitengebied van Langenboom tegen Escharen aan.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie H.Thoonsen@live.nl
 
Geplaatst vrijdag, 13 april 2018
Vervalt donderdag, 12 juli 2018
Gezien Deze advertentie is 239 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
H.thoonsen
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14381
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl