U bevindt zich hier:
 
 
Titel BloeiPot: kleine woongroep in groot huis in gezellige buurt
Huur of koop huur
Provincie Gelderland
Indicatie ligging Groot hoekhuis aan een rijtje sociale huurwoningen, aan een gezellig speeltuintje, in een gevarieerd en ruim opgezette groene satelliet wijk 4km autoluw fietsen van Centrum Nijmegen, tussen de velden in het rivierengebied. Zeer rustig en in schone lucht.
Indicatie aantal personen 4
Indicatie samenstelling groep Ik, man, 49, samenlevingskunstenaar in opleiding, woon er al. Sinds 5 jaar nu voor het eerst alleen. Voordat er een stabiele groep ontstaat verwacht ik voorlopig nog wel wat doorstroom van tijdelijke bewoners. Er is ruimte voor alleenstaanden, ook met kinderen, voor studenten, voor stellen en voor thuiswerk. Het universum zal ons leren hoe de groep zal samenhangen.
Ideologie Ik vertrouw op het goede in de mens en respecteer de ideologie die daaruit voortkomt, en dat de verschillende ideologieŽn zich vanuit een positieve grondhouding alleen maar kunnen aanvullen en scherpen. Mijn sympathie ligt bij overvloed, positieve schepping, ho'oponopono, geweldloze communicatie, zo binnen zo buiten, minder is meer, zoogdier intelligentie, collectivisme, techniek en vrije wil. Wie biedt er meer?
Planning Ik woon er al en zoek met spoed medebewoners. Een robuust luxe basisinrichting van de gedeelde ruimten, zonder persoonlijke uitingen, staat. Nieuwe bewoners hoeven alleen hun slaapkamer in te richten.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Belangstellenden kunnen mij bellen op 0636014925
 
Geplaatst zaterdag, 14 april 2018
Vervalt vrijdag, 13 juli 2018
Gezien Deze advertentie is 412 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Georges Plat
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14386
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl