U bevindt zich hier:
 
 
Titel Fijne mensen in een gezellige woongroep gezocht!
Mannen 1
Vrouwen 0
Kinderen 0
Leeftijd 24
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Wensen ligging De enige wensen zijn slechts praktisch van aard: openbaar vervoer, natuur en supermarkt in de nabije omgeving zou fantastisch zijn! Verder geen wensen.
Wensen pand Waar ik altijd zo van houd zijn oude, mooie, authentieke panden, waarbij de vloeren kraken en plafonds hoog zijn. De oppervlakte van de kamer zou idealiter meer dan 12 m2 zijn, en een buitenruimte (balkon/tuin/dakterras) zou ik ook heel leuk vinden.
Wensen groep Ik ben zelf iemand die geen schoonmaakrooster nodig heeft om een huis schoon te houden, maar ik begrijp ook dat het fijn is om zo'n rooster te hebbdn (vooral met een grote groep bewoners). Gezamelijk eten hoeft voor mij niet elke dag als vaste prik; spontaan samen eten of naborrelen zou ook heel fijn zijn! Ik ben overigens een onwijze kattenliefhebber. Zelf heb ik geen kat, maar als er een kat aanwezig is dan zullen die kat en ik beste vrienden worden!
Beschrijf jezelf Op zoek naar een woongroep! Waarom een woongroep? Omdat een woongroep doorgaans veel gezelliger is met meer interactie tussen bewoners, en met gelijkgestemden is (vergeleken met andere woonsituaties). Dat is wat mij zo aanspreekt en enthousiast maakt! Ik ben een student in de laatste fase van een master, op het gebied van duurzaamheid en ecologie. Echter, ondanks dat ik mijzelf semi-bioloog kan noemen, heb ik weinig kansen gehad om mijn groene vingers te ontdekken en te ontplooien. Dat is iets wat ik graag in de loop der tijd zou willen uitproberen. Ik geniet van vrijheid en gelijkwaardigheid, ik ben eerlijk en open, en ik hou van contact en verbinden. Stiekem vind ik het helemaal niet leuk om mijzelf zo te etaleren. Het liefst zou ik mijzelf in persoon willen voorstellen aan woongroepen die ge´nteresseerd zijn!
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst donderdag, 19 april 2018
Vervalt woensdag, 18 juli 2018
Gezien Deze advertentie is 600 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Mike Martinius
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14397
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot dinsdag, 16 oktober 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl