U bevindt zich hier:
 
 
Titel Maatschappelijk betrokken vrouw (42) zoekt fijne woongroep
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd
-
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam en omstreken
Wensen ligging Amsterdam en omstreken, liefst met een tuin
Wensen pand Mijn droomhuis is een karakteristiek pand met veel licht, balken en houten vloeren en een ruime kamer voor mezelf waar de zon binnenkomt. ...maar met minder neem ik zeker genoegen :)
Wensen groep Ik zoek een fijn huis waar mensen betrokken zijn bij elkaar, geďnteresseerd zijn in elkaars leven en bewust kiezen voor gemeenschappelijk wonen. Waar soms samen wordt gegeten en we gezamenlijk zorg dragen voor het huis.
Beschrijf jezelf Sociologe/antropologe, Amsterdamse, sociaal en lief. Na acht jaar Bolivia ben ik sinds twee jaar weer terug in Nederland en heb ik recent met een vriend een consultancybedrijfje opgezet: MAD impact, gespecialiseerd in maatschappelijk impact onderzoek. Ik hou van dansen, dieren, lezen, mediteren, talen, reizen en ben heel blij met mijn kleine nichtje (en broer/schoonzus) "om de hoek”. En wat zouden jullie als woongroep aan mij hebben? Een huisgenote die altijd open staat voor een praatje, een dieper gesprek of een knuffel. Een doener, die bereid is de handen uit de mouwen te steken wat betreft gezamenlijke taken als schoonmaken, klussen, koken of wat nog meer. Iemand die bewust kiest voor een woongroep als substituut voor een familieleven, waar iedereen zich thuis voelt. Een sociaal dier die het heerlijk vindt om samen te klussen of bv een literair huis-avondje te organiseren. En als er ook een poes in huis woont, dan ben ik de perfecte schoot en ervaren kattenbak-verschoner.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie 0644652206 saarbr@hotmail.com
 
Geplaatst woensdag, 25 april 2018
Vervalt dinsdag, 24 juli 2018
Gezien Deze advertentie is 466 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Saar
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14415
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot maandag, 22 oktober 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl