U bevindt zich hier:
 
 
Titel Fijne woonruimte gezocht waar openheid, sociale interactie en genieten belangrijk is :)
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 28
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Wensen ligging Binnen de ring is fijn en Noord en de wat groenere omgevingen hebben mijn voorkeur. Vooral een park en/of water in de buurt is fijn. Ik ben zeker wel flexibel, maar fietsen naar mijn werk in het centrum wil ik graag blijven doen.
Wensen pand Een eigen kamer van minimaal 10m2 heeft wel mijn voorkeur. Ik schilder en doe yoga, een beetje ruimte daarvoor is erg prettig, alhoewel ik me nu op 8m2 zelfs red. Vooral een gedeelde en wat grotere fijne keuken om in te koken is heerlijk!
Wensen groep Lekker vegetarisch koken vind ik fijn, voor meerdere mensen al helemaal. Maar ik houd erg van mijn eigen tijd. Het liefst deel ik zo veel mogelijk, eet ik af en toe samen, en geniet ik verder van het flexibel indelen van mijn eigen tijd. Ik rook niet, houdt van een opgeruimd huis (opruimen is een soort mindfulness voor mij), maar doe verder niet zo snel moeilijk als het wat minder opgeruimd is. Ik vind het belangrijk dat alles bespreekbaar moet zijn, dat er rekening gehouden wordt met elkaar en dat men bewust is van duurzaamheid. Hiermee bedoel ik afval scheiden, de verwarming normaal stoken en proberen een steentje bij te dragen. Ik houd ontzettend van dieren, heb regelmatig een leenkat aandacht mogen geven en vroeger altijd met honden opgegroeid. Helaas heb ik nog niet de mogelijkheid gehad om zelf van een huisdier te mogen genieten. Conclusie is: ik kan mezelf prima alleen vermaken, maar ik wil liever niet alleen wonen. Ik ben een gezelschapsmens die graag filosofeert onder het genot van een wijntje, maar ook goed kan aanvoelen wanneer iemand zijn alleen tijd nodig heeft.
Beschrijf jezelf Mijn naam is Maaike, in juli 29 jaar, opgegroeid in Haarlem en woon nu al 9 jaar in Amsterdam. Ik heb hier alles opgebouwd, ben gaan houden van de Amsterdamse fietstochten, de verschillende culturen, de vele activiteiten en de drukke gezelligheid op zonnige dagen. Ik heb veel vrienden, houd van vegetarisch koken voor ze (ik ben nu 13 jaar vegetariŽr) en ben veel bezig met zelf ontwikkeling. Bijvoorbeeld door te schrijven, yoga te doen, te schilderen en sinds kort illustreren. Analoge fotografie kan ik ook erg van genieten. Planten zijn mijn huisdieren en echte dieren houd ik ontzettend van, maar die heb ik niet zelf. Duurzaamheid is voor mij erg belangrijk, daarom kan ik genieten van mijn marketing baan in de zonne-energie. Dit doe ik lekker flexibel want ik ben ZZP'er, maar ik ben hiermee wel al gauw 5 dagen in de week zoet. Mijn woonervaringen hebben altijd huisgenoten gehad in nu 4 verschillende woningen. Ik heb me gerealiseerd dat ik niet graag alleen woon en daarom ben ik nu op zoek naar een woonruimte met in bijvoorbeeld een woongroep. Lijkt me echt superleuk! :D
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst dinsdag, 01 mei 2018
Vervalt maandag, 30 juli 2018
Gezien Deze advertentie is 498 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Maaike Smelter
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14426
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot zondag, 28 oktober 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl