U bevindt zich hier:
 
 
Titel Theaterman zoekt fijne plek.
Mannen 1
Vrouwen 0
Kinderen 0
Leeftijd
-
Provincie
-
Stad Provincie Noord-Holland en Utrecht.
Wensen ligging Ik woon al jaren in Amsterdam. Hoewel ik er met veel plezier leef, hoef ik er niet persť te wonen.
Wensen pand Het liefst woon ik ergens waar men zorg draagt voor zijn omgeving. Ik vind het plezierig als het schoon is. Ik zoek vanaf eind september een plek om te wonen.
Wensen groep Mijn voorkeur gaat uit naar een ontspannen woongroep met weinig sociale verplichtingen. Dat houdt niet in dat we langs elkaar heen moeten leven, maar dat het beter werkt om sociale interactie te laten ontstaan ipv af te dwingen. Ik houd van een schoon huis en zet me daar dan ook graag voor in. Als er bepaalde schoonmaaktaken zijn, voer ik die gewoon uit zonder mokken. Omdat ik door mijn werk onregelmatig thuis ben, werkt het niet om op gezette tijden thuis te zijn voor gezamenlijk eten of kookdienst.
Beschrijf jezelf Hoi. Mijn naam is Udo. Ik werk in het theater als decorontwerper en multimediavormgever. Het is ontzettend leuk werk en ik doe het met veel passie. Mijn werk brengt me op bijzondere plekken en in contact met bijzondere mensen. Verder geef ik les in het basis-, middelbaar-, en hoger onderwijs. Thuis rook ik als een ketter en ik bezit tien honden. Nee, hoor. Geen honden en ik houd ik er een gezonde levensstijl op na. Ik sport graag: hardlopen, mountainbiken, sportschool. Zo nu en dan trampolinespringen.... Moet je eens proberen, het is echt leuk om te doen. Thuis ben ik rustig. Ik lees graag en kijk wat films. Ik heb een fascinatie voor horror, vraag me niet waarom. Zo nu en dan houd ik ervan om cake en koekjes te bakken. Ik luister vrijwel nooit muziek en bespeel geen instrumenten. Wel geprobeerd, en het was geen goed idee. In het verleden heb ik veel gereisd. Nu wat minder, maar ik probeer in ieder geval 2 keer per jaar weg te gaan.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://www.udothijssen.nl
Contact informatie
-
 
Geplaatst vrijdag, 04 mei 2018
Vervalt donderdag, 02 augustus 2018
Gezien Deze advertentie is 472 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Udo Thijssen
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14431
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot woensdag, 31 oktober 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl