U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep in Amsterdam-Oost zoekt lieve huisgenoot
Naam woongroep
-
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 530
Beschrijving prijs De prijs is per maand en voor twee privékamers. Alles is inclusief: huur, wifi, gwl, krant. Zelfs de schoonmaker zit erbij in (voor de gemeenschappelijke ruimtes).
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-07-21
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Ligging Vlakbij het Oosterpark, Beukenplein en metrohalte Wibautstraat
Gemeenschappelijke ruimte(s) De woongroep beschikt over een geheel pand. De begane grond is helemaal gemeenschappelijk met een grote keuken, een woonkamer, een ruimte voor wasmachines en vaatwasser, een fietsenhok en een tuintje met terras. Op de drie bovenliggende etages wonen steeds twee huisgenoten. Op de derde etage deel je, met één huisgenoot, een overloop, een toilet, een badkamer met douche, een erker en een balkon. De gemeenschappelijke ruimtes worden wekelijks door onze schoonmaakster onder handen genomen. Op het dak hebben we als kers op de taart ook nog eens een enorm terras om van de zomeravonden te genieten.
Prive ruimte(s) Zoals iedereen hier krijg je maar liefst twee kamers! Een kamer van 28 m2 en een (slaap)kamer van 9 m2. Beide kamers samen zijn bedoeld voor één persoon.
Beschrijving woongroep We hebben hier een gezellig clubje. Er is een vrijblijvende sfeer. Iedereen heeft zijn of haar eigen leven, we respecteren elkaars privacy, maar we vinden het wel leuk en zeker ook belangrijk om samen dingen te doen. We proberen elke week een keer gezellig samen te eten en zo nu en dan gaan we naar het Oosterpark, de film of het café op de hoek.
Huidige samenstelling Wij zijn drie vrouwen en twee mannen tussen de 30 en 41 jaar, met uiteenlopende banen: GZ-psychologe, adviseur privacybescherming, freelance journalist, psychiatrisch verpleegkundige en een architect. Samen met jou zullen we met z'n zessen zijn.
Gezochte personen We zoeken nadrukkelijk een sociaal mens die het leuk vindt om na een werkdag even gezellig aan de keukentafel te hangen, een hapje mee te eten, ook eens voor anderen te koken (de kosten delen we uiteraard) en die gewoon lief is! Als je vooral goedkope woonruimte in Amsterdam zoekt, of eigenlijk gewoon liever op jezelf bent, is onze woongroep niet de plek voor jou. Gezien de samenstelling van de groep gaat de voorkeur uit naar een man, leeftijd 27 tot 45 jaar. Vrouwen kunnen ook reageren en maken zeker kans om ook uitgenodigd te worden.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Lijkt het je leuk om even bij ons te wonen, stuur dan een mail waarin we je motivatie kunnen lezen en een goede indruk van je kunnen krijgen. Vergeet niet je telefoonnummer te vermelden. Heb jij onze interesse gewekt, dan nemen we contact met je op. We nodigen in de eerste of tweede week van juni een aantal mensen uit om langs te komen voor een rondleiding / kennismaking. De kamer is per 21 juli beschikbaar. We kijken uit naar je reactie!
 
Geplaatst maandag, 07 mei 2018
Vervalt zondag, 05 augustus 2018
Gezien Deze advertentie is 1159 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Woongroep Amsterdam Oost
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14435
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl