U bevindt zich hier:
 
 
Titel Twee kamers vrij op de Nieuwelaan in centrum Delft
Naam woongroep De Oude Nieuwelaan
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 231
Beschrijving prijs
-
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-09-15
Provincie Zuid-Holland
Stad Delft
Ligging De tweede kamer komt 15 september vrij. Dit is een fijne lichte kamer met grote ramen op de tweede verdieping. Grootte is bijna 19m2 en kost 231 per maand. De maandelijkse bijdrage voor gwl, wasmiddel, wc-papier en krant bedraagt 40.
Gemeenschappelijke ruimte(s)
-
Prive ruimte(s)
-
Beschrijving woongroep Woongroep de (Oude) Nieuwelaan is op zoek naar twee nieuwe huisgenoten! We zijn een gevarieerde groep enthousiastelingen in hartje Delft die houdt van samen wonen en spelen, daarnaast gaan we graag ons eigen gang. De dingen die we samen doen zijn klussen aan ons eigen pand, koken voor elkaar en activiteiten organiseren zoals een huiskamerconcert en ons jaarlijkse feest.
Huidige samenstelling De Nieuwelaan bestaat uit vier aan elkaar grenzende huizen met een grote gezamenlijke tuin. Binnenkort komen er twee kamers vrij in het Nerdhuis, waar we met twaalf huisgenoten wonen en een poes. Wij zijn twintigers en dertigers; student en werkend; circusartiest en techneut; met twee rechterhanden of groene vingers. We doen aan yoga, hardlopen of skaten; creren, klussen of luieren; zelf pizza's maken of cocktails drinken; in de zon of met kaarslicht.
Gezochte personen We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om voor langere tijd met een diverse groep mensen samen te wonen, een eigen steentje bijdraagt aan de woongroep en vooral op zoek is naar een hoop gezelligheid! Wordt je enthousiast? Stuur dan een mailtje naar wonenopdenieuwelaan@gmail.com met daarin wie je bent en waarom je bij ons wilt wonen. Op basis van de e-mails nodigen we een paar kandidaten uit om met ons mee te eten.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://nieuwelaan.nl
Contact informatie wonenopdenieuwelaan@gmail.com
 
Geplaatst maandag, 07 mei 2018
Vervalt zondag, 05 augustus 2018
Gezien Deze advertentie is 336 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Jacqueline
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14437
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl