U bevindt zich hier:
 
 
Titel Huize Scherpenburgh zoekt 2 nieuwe huisgenoten (M)
Naam woongroep Huize Scherpenburgh
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 419
Beschrijving prijs Er komen 2 kamers vrij vanaf 2 juli: - 1 kamer van 17m2 voor €419 per maand (kale huur van €320 dat wordt betaald aan Mitros en €99 voor de huisrekening) - 1 kamer van 24m2 voor €505 per maand (kale huur van €406 dat wordt betaald aan Mitros en €99 voor de huisrekening) Van de huisrekening betalen we oa gas, water, licht, internet, de krant, een schoonmaakster en ook bijvoorbeeld een nieuwe koelkast. (Er stond eerst een andere advertentie voor 1 kamer online, maar nu komen er dus 2 kamers vrij)
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-07-02
Provincie Utrecht
Stad Utrecht
Ligging In het centrum. Het is een ruim en monumentaal pand gelegen aan een van de mooiste straten van Utrecht, namelijk de Springweg.
Gemeenschappelijke ruimte(s) We hebben een gemeenschappelijke woonkamer, 2 keukens, 2 badkamers en 3 wc's. Ook hebben we een tuin!
Prive ruimte(s) Er komen 2 kamers vrij: - 1 kamer van 24m2, deze kamer grenst aan de tuin - 1 kamer van 17m2 aan de straatkant. Bij deze kamer kun je een kledingkast op de gang gebruiken.
Beschrijving woongroep Huisgenoten ondernemen soms samen activiteiten zoals sporten, tv kijken of een biertje drinken (om de hoek bij Springhaver!). Van maandag t/m donderdag wordt er gekookt, dus iedereen heeft 1 keer in de 2 weken een kookbeurt. We vinden het leuk om (wanneer het uitkomt) samen te eten, maar dit is niet verplicht.
Huidige samenstelling We wonen met 8 personen: 4 vrouwen en 4 mannen in de leeftijd van 26 t/m 35 jaar. Er gaan 2 mannen verhuizen, dus vandaar dat we op zoek zijn naar 2 nieuwe mannelijke huisgenoten. We werken allemaal (bijv. in de zorg, in het onderwijs, bij een vredesorganisatie, als onderzoeker of reisleider). We hebben geen huisdieren.
Gezochte personen We zoeken 2 mannelijke huisgenoten van minimaal 25 jaar. We zoeken iemand die gezellig en pro-actief is. Als je het leuk vindt om te koken en groene vingers hebt is dat een pré:) Verder zoeken we iemand die bewust kiest voor een woongroep en hier actief zijn steentje aan bijdraagt.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Interesse? Stuur een bericht over jezelf (werk, hobby's, interesses en leeftijd) en wie weet wordt je uitgenodigd voor de hospiteeravond op woensdagavond 30 mei.
 
Geplaatst dinsdag, 15 mei 2018
Vervalt maandag, 13 augustus 2018
Gezien Deze advertentie is 371 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Ester Vlaming
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14450
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl