U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woongroep nabij Westerpark Amsterdam
Naam woongroep OLVH
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 550
Beschrijving prijs Wooncorporatie brengt ongeveer 460 euro in rekening voor de huur van de kamer (de nieuwe prijs moet nog worden gevastgesteld). Daar bovenop komt 86 euro per maand voor gas/water/licht en gezamenlijke boodschappen als wc-papier en schoonmaakspullen, maar ook de inrichting van het balkon of een spaarpotje voor wasmachines etc.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-06-15
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Ligging OLVH ligt in het hart van de Spaarndammerbuurt, vlakbij het Westerpark en de Houthavens.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Onze woongroep, op de eerste verdieping, beschikt over een ruime keuken, twee badkamers (waarvan n met ligbad), twee toiletten, een kamer om was te drogen, een speciaal mini-kamertje voor twee wasmachines, een berghok (op de begane grond) en een balkon met lounche bank op het zuiden. De nieuwe bewoner deelt dit met de vijf huidige andere bewoners.
Prive ruimte(s) Het gaat om een ruime, ietwat gehorige kamer met een oppervlakte van 24 vierkante meter.
Beschrijving woongroep Wij zijn een individuele maar inclusieve woongroep. We respecteren elkaars leefritmes en gewoontes. De keuken is ons trefpunt, maar we eten niet in groepsverband. Twee huisgenoten roken en we hebben n kat, die luistert naar de welluidende naam Joost. In de toekomst hopen we wat meer met elkaar op te trekken.
Huidige samenstelling Er zijn drie vrouwen in huis en nu nog twee mannen, in de leeftijd varirend van 28 tot en met 44 jaar. Op een gemiddelde zondag rijdt een van ons gepensioneerde Amerikanen door het Hollandse landschap, terwijl een ander de leiding geeft aan een keukenbrigade. Een derde slaapt uit na een nacht tekenen aan het omslag van een nieuw kinderboek, terwijl de vierde afspraken plant om nieuwe portretten te fotograferen. We zijn bijzonder divers van samenstelling, al delen we een interesse in kunst en cultuur.
Gezochte personen Natuurlijk willen wij, net als de meeste woongroepen, iemand die begrijpt wat het betekent om samen te leven met anderen: de gemeenschappelijke ruimtes netjes achter laten, respect hebben voor elkaar en voor elkaars spullen en een interesse tonen in de ander. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar ga voor je in de pen klimt bij jezelf na of je deze eigenschappen ook cht bezit. Een woongroep vraagt om enige flexibiliteit, zodat eenieder (inclusief de nieuwe bewoner!) zich thuis voelt. Voor de vrije kamer zoeken we een persoon van 25 jaar of ouder die handig is met klussen en een beetje van aanpakken houdt. Nieuwe katten of een hond zijn, hoe lief we dieren ook vinden, niet gewenst. De kamer wordt verhuurd door een woningcorporatie. Check voordat je ons schrijft of je in aanmerking komt voor sociale huurwoningen: je mag niet te weinig n niet teveel verdienen.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie We selecteren op basis van de reacties enkele personen voor een eerste gesprek, op donderdag 7 en vrijdag 8 juni. Reacties derhalve versturen vr 1 juni. In de week na 8 juni volgt met de meest geschikte kandidaten uitgebreidere kennismaking en maken we onze keuze.
 
Geplaatst dinsdag, 15 mei 2018
Vervalt maandag, 13 augustus 2018
Gezien Deze advertentie is 2241 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
OLVH woongroep
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14451
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot zondag, 11 november 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl