U bevindt zich hier:
 
 
Titel Woonboerderij
Huur of koop koop
Huur of koop bedrag
-
Beschrijving prijs In 2007 volledig opnieuw gebouwde woonboerderij in de krul van de Maas. De oorspronkelijke carréboerderij is vervangen door een woonboerderij in een U-vorm wat zorgt voor een prachtige blik op de stad Maaseik en het natuurgebied dat ervoor ligt.
Provincie Limburg
Stad Roosteren
Beschrijving ligging De Kokkelertstraat is een doodlopende weg naar de Maas. Er is geen doorgaand autoverkeer mogelijk en dat levert veel rust op. Wel wordt er veel gefietst en gewandeld: het Pelgrimspad en het F7 fietspad lopen hier over de dijk naar het zuiden. Door deze unieke situatie vormt De Kokkelert (zoals men het hier noemt) een buurtschap met 22 woningen.
Beschrijving pand of lokatie De woonboerderij bestaat uit twee gedeelten, gescheiden door een onderdoorgang. De linkerhelft is in gebruik als woning, de rechterhelft is nog in ruwbouwstaat. Dit deel van het pand kunt u geheel naar eigen inzicht inrichten. Zowel de woning als het deel in ruwbouwstaat hebben een beneden- en een bovenverdieping. In beide delen wordt de bovenverdieping bereikt via en vaste stenen trap. Het perceel heeft een recreatiebestemming, wat inhoudt dat een B&B of (vakantie)appartementen ook tot de mogelijkheid behoren.
Website
De link opent in een nieuw venster
https://www.youtube.com/watch?v=vO_zwtvtnhs
Contact informatie
-
 
Geplaatst donderdag, 31 mei 2018
Vervalt woensdag, 29 augustus 2018
Gezien Deze advertentie is 531 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Ton Sieben
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14474
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot dinsdag, 27 november 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl