U bevindt zich hier:
 
 
Titel Lief persoon zoekt een fijne woongroep
Mannen 0
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 19
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam en omgeving
Wensen ligging Zelf ben ik opzoek naar een fijne woongroep in de buurt van Amsterdam. Omdat ik mij er van bewust ben dat het lastig is om een plekje te vinden in Amsterdam mogen ook mensen in de omgeving van Amsterdam reageren. Omgeving Utrecht is ook niet erg, zolang het maar tussen Amsterdam en Zwolle ligt zodat ik makkelijk met het OV overal heen kan.
Wensen pand Ik heb erg weinig eisen. Het zou alleen heel fijn zijn als er genoeg groen in de buurt is waar ik zo nu en dan mijn rust kan vinden. Natuurlijk een eigen kamer voor mezelf, maar dit is denk ik vanzelfsprekend.
Wensen groep Ik zou het liefst bij een fijne woongroep willen wonen waar rust heerst (niet perse qua geluid maar qua mindset) en waar mensen waarde hechten aan elkaar de natuur en de dieren en waar mensen ook beseffen dat iedereen waarde heeft (waaronder jezelf). Daarom hoop ik dat er een fijne sfeer is en dat we zo nu en dan een goed gesprek met elkaar kunnen hebben, samen eten zou ik heel fijn vinden. Ik zou het fijn vinden dat het schoon is en dat we het samen schoon kunnen houden. Het liefst zou ik bij een woongroep willen wonen waar geen dierlijke producten worden gegeten, in ieder geval geen dieren. IK snap natuurlijk dat niet iedereen dezelfde levensstijl heeft, dus daarom mogen woongroepen die hier wat vrijer in zijn ook reageren. Samen kunnen we vast wel een uitweg vinden wanneer we elkaar ontmoeten ^^
Beschrijf jezelf Zelf heb ik nog nooit in een woongroep gewoond, maar dit lijkt mij wel erg fijn. Je staat er namelijk nooit alleen voor en je kunt van elkaar leren. Ik heb mijn hele leven bij mijn moeder gewoond tot dit laatste jaar. Ik woon nu bij mijn vriend in de binnenstad van Zwolle. Daar hebben we het erg gezellig. Ik ben in Assendorp opgegroeid, een hele fijne wijk in Zwolle naast/tussen het station en de stad. In Assendorp bevindt zich Sociaal Culturele Vereniging Eureka, een voormalig kraakpand, nu een soort huiskamer, een ontmoetingsplek voor ieder: https://www.eureka-zwolle.nl/. Hier vrijwillig ik elke woensdag wanneer er een veganistisch eetcafé is, soms als kok, hulpkok, afwasser of bediening. Verder heb ik een baantje in als serveerster van een Vietnamees restaurant, dit is om de hoek. Ook pas ik op bij bekenden, op een stoer meisje van 6 jaar oud, genaamd Bloem. Iedere ochtend doe ik yoga, ruim ik wat op, geef ik mijn kruiden/planten water en probeer ik een beetje te lezen, meestal kijk ik wat de dag mij brengt. Wanneer ik naar school ga in september zal mijn routine er wel wat anders uit gaan zien, nu is het nog vakantie en probeer ik daar nog veel van te genieten. Het liefst ga ik met een groepje mensen de natuur in, dan zitten we samen om een kampvuur aan de IJssel, vaak tot `s avonds laat. Soms skieler ik ook wanneer ik daar zin in heb. IK zou wat meer willen tekenen en schilderen, maar daat vind ik soms de tijd niet voor. Verder sta ik open voor heel veel dingen en zou ik graag meer willen leren. Gelukkig ga ik 1 september beginnen met de opleiding Cultureel Erfgoed aan de Reinwardt Academie. Ik kijk hier erg naar uit! Je zou mij kunnen omschrijven als creatief, bedachtzaam, maar ook wel eens naïef, tolerant tenzij er intolerantie is, solidair, dromerig en erg vredelievend. Mocht je nog vragen hebben, stuur mij gerust een mailtje.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie U kunt mij een mailtje sturen via mijn mailadres: vsr.jager@gmail.com. Hopelijk zien we elkaar snel! Knuffels van Sophia
 
Geplaatst zondag, 03 juni 2018
Vervalt zaterdag, 01 september 2018
Gezien Deze advertentie is 438 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Sophia
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14482
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot vrijdag, 30 november 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl