U bevindt zich hier:
 
 
Titel Stel op zoek naar een milieubewuste woongroep
Mannen 1
Vrouwen 1
Kinderen 0
Leeftijd 28
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam en omgeving
Wensen ligging Ons werk ligt in het centrum van Amsterdam, dus het zou heel leuk zijn als we ook naar ons werk kunnen fietsen. Anders is een combinatie van fietsen een een korte treintocht ook altijd mogelijk. Haarlem of Diemen zouden daarom bijvoorbeeld ook nog een optie kunnen zijn.
Wensen pand We zijn op zoek naar een milieubewuste woongroep waar mensen van gezond eten en een bewuste levensstijl houden.
Wensen groep We willen graag een goede en vriendschappelijke relatie met onze huisgenoten opbouwen. We houden zowel van samen koken en eten als ook lange en interessante gesprekken over politiek, filosofie en cultuur. Gelijkertijd hebben we allebei ook soms tijd voor ons zelf nodig en mag de lol natuurlijk ook nooit missen. Als er een leuke balans ontstaat tussen de verschillende situaties zouden we dit heel fijn vinden.
Beschrijf jezelf Ik ben Stefan, 23, en oorspronkelijk uit Duitsland. Voor meer dan 4 jaar won ik nu al in Nederland, omdat ik in Wageningen heb gestudeerd. Sinds kort ben ik werkzaam bij een mensenrechten- en milieuorganisatie (Both ENDS) in Amsterdam, wat ook de reden is waarom we graag een nieuw thuis in Amsterdam willen vinden. Op dit moment wonen we nog in Wageningen, maar het heen- en weer reizen is best wel vermoeiend, dus zeker niets voor de lange termijn. Naast mijn werk houdt ik heel erg van de natuur en tuinieren. Als jullie dus een klein tuin hebben, zou het heel leuk zijn als er de optie bestaat om er ook een aantal groenten te verbouwen. Ook hou ik van koken (vooral plantaardig), muziek luistern (vooral West-Afrikaanse muziek), sporten, reizen, de krant lezen en gesprekken over het dagelijks gebeuren te hebben. Annie is 28 en oorspronkelijk uit Groot-BrittanniŽ. Twee jaar geleden is ze afgestudeert op de Master Culturele Anthropologie in Utrecht en heeft vastgesteld dat het een leuke en leerzame studie was, maar niet iets wat ze echt in de toekomst will doen. In plaats daarvan is ze 1,5 jaar geleden begonnen als groenteteler te werken, waarmee ze nu ook in Amsterdam verder aan de slag wil gaan. Hiervoor gaat ze op een biologische tuinderij in het westen van de stad werken (deze heet Pluk!, vlak bij Fruittuin van West), om verder over de praktische kant van voedselproductie te leren. Ook gaat ze vanaf September gedeeltelijk bij de voedsel activistische organisatie ASEED beginnen. In haar vrije tijd doet Annie graag yoga, leest ze en probeert ze op de een of andere manier creatief te zijn. We zijn allebei best wel gemakkelijk en houden zowel van tijd aan het huis en de huisgenoten besteden als ook ons eigen tijd te hebben. We hebben al in meerdere verschillende gemeenschappen gewoond (samen als ook apart) en weten dus hoe je een comfortabel omgeving creŽert waar iedereen gemakkelijk bij voelt. Terwijl ik naast Duits, Nederlands en Engels ook nog redelijk Frans praat, is Annie nu van Duits leren naar het Nederlands leren aan het overschakelen. Dit is ook de reden waarom ze graag (maar niet uitsluitend) in een Nederlandse woongroep wil wonen. Ik hoop dat dit een eerste indruk geeft van wie we zijn. Als jullie nog vragen hebben, dan horen we dit graag. Groetjes, Stefan & Annie
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Graag horen we van jullie of via deze website of via e-mail: stefan-schueller@gmx.de . Hopelijk tot snel :)
 
Geplaatst woensdag, 06 juni 2018
Vervalt dinsdag, 04 september 2018
Gezien Deze advertentie is 334 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Stefan
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14492
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot maandag, 03 december 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl