U bevindt zich hier:
 
 
Titel Gezocht: leuke huisgenoot die graag in een woongroep wil wonen
Naam woongroep Domus Viridis
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 350
Beschrijving prijs De huur betaal je aan woningbouwvereniging Jutphaas. Daarnaast betaal je E100,- aan de huisrekening voor alle gezamenlijke spullen, o.a. kruiden, brood. Inkoop bedraagt op het moment +-E135,- voor de inventaris van het huis. (Jouw deel min afschrijving krijg je terug bij verhuizen)
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-07-07
Provincie Utrecht
Stad Nieuwegein
Ligging Ons mooie huisje in GW Nieuwegein maakt op dit moment een doorstart. Wij zijn op zoek naar een leuke, positief ingestelde huisgenoot die het aanspreekt om een groep vanaf de basis op te zetten. Op dit moment zijn er al 4 van de 6 huisgenoten bij elkaar gekomen; Frank (38, zzp'er in de bouw, 1 maand in de groep), Jojanneke (32, wiskunde docent, 4 maanden), Marijn (24, Fysiotherapeut, 4 maanden) en Alex (37, hard op zoek, 3 jaar). Verder woont er nog 1 bewoner die opzoek is naar iets anders en niet mee gaat met de doorstart. We zoeken iemand die het opzetten van een groep vanaf, in principe, de basis een uitdaging vindt (en er de tijd voor heeft). Qua leeftijd denken we dat ergens tussen de 25 en 40 het beste past op dit moment, met een paar jaartjes respijt natuurlijk. Het GW Nieuwegein bestaat uit 3 hoven met in totaal +-140 bewoners, voor ieder wat wils qua persoonlijkheden. De bedoeling, onze gezamenlijke kroeg en filmzaal is naast de verschillende grote gemeenschappelijke achtertuinen en vuurplaatsen een belangrijke ontmoetingsplek. Er is zat te doen binnen de vereniging, zeker als jij je geroepen voelt om een van de vele commissies te bevolken, dat doen wij ook in ieder geval. Ons huis ligt aan het rustige hof 4, we hebben lieve buren en een mooie eigen bloemen en groente tuin in aanwas. De kamer die vrijkomt licht op het noordwesten, lekker koel in de zomer en ongeveer 34 m2 groot met 3 ramen die uitkijken op de autovrije straat aan de voorkant. We delen met z'n 6en 3 douches en toiletten, dus geen rijen. Een grote keuken en dito woonkamer, +-50m2. Fietsen schuren en parkeerplekken (meestal) makkelijk bereikbaar. Wat ons op dit moment bind zijn gezelligheid, humor, samen eten, (bord)spelletjes en ons verbonden voelen binnen het GW met de buren, die regelmatig op de koffie komen of mee eten. Jou verdere invulling is van harte welkom, nog niets is nu hard omrand we kunnen er van maken wat we willen. Lijkt het je leuk om dit project samen door te starten laat het ons dan weten d.m.v. een mail met wie je bent, wat je zoekt en waar je van droomt in een woongroep. Hopelijk tot gauw! Marijn, Jojanneke, Frank en Alex
Gemeenschappelijke ruimte(s)
-
Prive ruimte(s)
-
Beschrijving woongroep
-
Huidige samenstelling
-
Gezochte personen
-
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie
-
 
Geplaatst zaterdag, 09 juni 2018
Vervalt vrijdag, 07 september 2018
Gezien Deze advertentie is 1188 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Alex van Dijen
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14500
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot donderdag, 06 december 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl