U bevindt zich hier:
 
 
Titel Gezellige woongroep zoekt leuke man
Naam woongroep Huize JWB
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 350
Beschrijving prijs De kale huur is tussen de 300 en 400. Daarnaast betalen we 300 per maand huiskosten. Daarvan kopen we al het eten en betalen we gas/water/licht, kranten, internet, schoonmaakmiddelen etc. Je bent dus voor 650 per maand onder de pannen all-in met eten. Je bruto inkomen mag niet hoger zijn dan ca 34000 per jaar. De precieze datum wanneer de kamer vrijkomt is nog niet bekend. 20180901
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-09-01
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Ligging Oud Zuid, 5 min lopen van het Vondelpark
Gemeenschappelijke ruimte(s) We hebben een grote woonkamer en keuken op de begane grond, een klein groen binnentuintje, een zonnig en bloemrijk dakterras, 3 WC's en 2 douches en een bad!
Prive ruimte(s) Er komt een kamer vrij van 26m2. De kamer is geschikt voor 1 persoon zonder huisdieren of kinderen.
Beschrijving woongroep 18:45.. De bel gaat door het hele huis. Huisgenoten schrikken op uit hun werk, het roken van een jointje of hun middagdutje. Een enkeling gooit haar fiets tegen de regenpijp en komt binnenlopen met zojuist opgehaalde dochter van school. Een verdwaalde vriend schuift aan. Het gezin komt bijeen voor het avondeten. Zomaar een scene uit de woongroep JWB: een plek waar een bijzonder stel verschillende mensen elkaar vinden in een gemeenschappelijke deler: Het willen samenwonen in een woongroep, ma t/m za samen biologisch en vegetarisch voor elkaar koken, en tijd, ruimte en aandacht vrijhouden om er met elkaar wat moois van te maken. Naast het samenzijn bij het avondeten vinden we elkaar spontaan voor een drankje, uitje, filmpje of klusproject. We hebben naast de woongroep onze eigen diverse levens, die we met elkaar delen: Bij ons wonen een lactose-intolerante kunstenaar, beslishulp voor vrouwen met een kinderwens, tevens moeder van onze jongste dame van net vier, een verliefde wereldverbeteraar, een talige schakervrolijke vader, veelbelovende regisseuse en een dansende leraar. We zijn op dit moment ook op zoek naar een nieuwe huisgenote, dus er zal binnenkort nog een extra dame aanschuiven.
Huidige samenstelling Vier vrouwen, vier mannen (incl. jou). Een twintiger, drie dertigers, twee veertigers en een meisje van vier die enkele dagen per week bij ons woont.
Gezochte personen We zijn op zoek naar een relaxte huisgenoot die van aanpakken weet en in een brief iets kan zeggen over zijn kernwaarden, karakter en visie op samenwonen. De woongroep moet in je leven passen. Iedereen investeert op zijn of haar manier in het samenzijn, d.m.v. tijd en aandacht voor elkaar, eens in de week lekker voor elkaar koken en een bijdrage leveren aan een levendig, schoon en gezellig huis. Als jij jezelf hierin herkent, dan horen we graag van je!
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Stuur uiterlijk 26 juni een brief naar huizejwb@gmail.com. Het is van belang om de avond van woensdag 3 en donderdag 4 juli vanaf 18.30 beschikbaar te zijn voor eventuele ontmoetingingen met ons. (dus niet een van beide data, maar allebei!) Graag zien we je beschikbaarheid voor deze data bevestigd in de brief. We are looking for people who speak enough Dutch to understand the above text and have a conversation.
 
Geplaatst dinsdag, 12 juni 2018
Vervalt maandag, 10 september 2018
Gezien Deze advertentie is 1656 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
huizejwb
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14509
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot zondag, 09 december 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl