U bevindt zich hier:
 
 
Titel Nieuwe, fijne huisgenoot gezocht (m/v) in woongroep G9
Naam woongroep G9 (genegen)
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 350
Beschrijving prijs De huur is afhankelijk van welke ruimte vrijkomt 350 euro of 500. Naast de kale huur is er een bijdrage aan de huiskosten (waaronder energiekosten, schoonmaakmiddelen en bijv. kruiden) a 75 euro.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-09-01
Provincie Noord-Holland
Stad Haarlem
Ligging De woongroep ligt in Schalkwijk Noord, dicht bij het Spaarne en het centrum. De echte natuur is even fietsen maar dat is het zó waard want we hebben de meest prachtige prachtige plekjes hier in de buurt. We hebben een parkje en het prachtige spaarne (met pontje!) op loopafstand.
Gemeenschappelijke ruimte(s) In huis hebben we een grote keuken en woonkamer en een balkon vol fijne plantjes. Daarnaast hebben we de faciliteiten van het Centraal Wonen project waar de G9 onderdeel van uitmaakt: bijv. een klusruimte, hobby-ruimte, wasfaciliteiten en meerdere gemeenschappelijke keuken+huiskamers. En een hele mooie binnentuin met moestuin en een zwembadje in de zomermaanden :-) En heel veel lieve buren waar we dit alles mee delen.
Prive ruimte(s) Afhankelijk van welke ruimte vrijkomt: Voor 350 euro huur is er een mooie kamer met licht van beide kanten van ongeveer 25m2 met een ruimte gangkast van 2,5m2. Voor 500 zijn er 2 ruimtes die bij elkaar horen; een grote ruimte met licht van beide zijden van 25m2 en een slaapkamer van ongeveer 11m2. Plus een gangkast van 2,5m2.
Beschrijving woongroep De G9 is een woongroep waar we elkaar graag tegenkomen in de keuken. We hebben goede voornemens om vaker samen te eten, maar momenteel komt dat er (nog) niet van. Wel komen we elkaar vaak spontaan tegen - en als we dat doen vinden we het fijn om een beetje bij te kletsen, met altijd de ruimte om lekker je eigen ding te doen. We vinden het belangrijk dat iedereen z'n verantwoordelijkheid neemt in het huishouden. We hechten aan oprechtheid, en goede communicatie. Het is een rustig huis in de zin dat het vaak stil is na 10-en. We houden daar wel van. Wat niet betekent dat we saai zijn of nooit naar een feestje gaan. Wat interesses hier in huis: dansen, cultuur, mindfulness, idealisme, festivals, natuur, fietsen, wandelen, fotografie en surfen. Heel belangrijk: De G9 maakt onderdeel uit van Centraal Wonen project het Drielandenhuis. Wat is centraal wonen? Nou, kort gezegd, allemaal mensen die het leuk vinden om samen te wonen als méér dan anonieme buren. We zitten met z'n allen in een groot gebouw met allerlei gemeenschappelijke voorzieningen. Maar ieder gezin, stel of alleenstaande heeft z'n eigen appartement en ruimtes. De G9 heeft ook zo'n appartement, maar dan de grootste omdat we een woongroep zijn. Het Drielandenhuis draait op vrijwilligers en het wordt dus enorm gewaardeerd als je hier een bijdrage in wilt leveren. Denk aan één van de vele commissies of jouw unieke bijdrage. Betrokkenheid is wel een basisvoorwaarde om hier te wonen, en er wordt verwacht dat je naar vermogen een bijdrage levert. Maar, no worries, iedereen mag hier z'n eigen weg in vinden en kijken wat goed voelt en waar je blij van wordt. We zoeken iemand die wel echt voor het hele Drielandenhuis kiest, en niet alleen voor onze woongroep.
Huidige samenstelling De huidige woongroep bestaat uit Kim (35), Jikke (35), Matthijs (35), Vincent (31) en Bartjan (33). En jij? :-) Verder woont Bas hier, onze kat / huisoudste / aandachtsjunk. Hij ruilt graag miauwen voor aaien. Matthijs gaat ons verlaten.
Gezochte personen We zoeken iemand met wie het klikt - laten we daar samen achter komen. We hebben wel een paar basis-voorwaardes: Dat je van zowel sociale dingen houdt als op jezelf kan zijn, en je een bijdrage wilt leveren aan de huistaken/verantwoordelijkheden en het Drielandenhuis. Leeftijd tussen de 27 en 37 (een beetje dezelfde bandbreedte als wij, of iets jonger voor de continuiteit). Dat je echt hier in Haarlem wilt wonen en niet stiekem in Amsterdam. Dat je goed kan communiceren en voor jezelf kan zorgen. Warmte en spontaniteit, openheid en eerlijkheid worden we blij van. We willen niet structureel kinderen over de vloer, dus sorry ouders! Ook zijn we niet op zoek naar een stel dat binnen de G9 samen wil wonen. Er is een inkomensgrens verbonden aan het hier wonen van ergens rond de 34.000 of 36.000 euro. Soms zijn hier uitzonderingen op mogelijk - dat hangt van Pré Wonen af. Huisdieren: liever niet ivm allergiën en omdat we dieren het liefst in de natuur zien.
Website
De link opent in een nieuw venster
http://drielandenhuis.nl
Contact informatie PROCEDURE: Als dit je wat lijkt horen we heel graag van je! Stuur een emailtje met kort wat over jezelf naar: G9woongroep@gmail.com. Je krijgt dan sowieso een reactie en misschien een uitnodiging voor onze rondleiding op zaterdag 30 juni. Als dat wederzijds bevalt nodigen we je uit voor een hospiteer avond op 10 of 16 juli. Goed dus om bovenstaande data al met potlood in je agenda te zetten. We hopen van je te horen!
 
Geplaatst dinsdag, 12 juni 2018
Vervalt maandag, 10 september 2018
Gezien Deze advertentie is 353 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Bartjan
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14515
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
Deze advertentie kan op dit moment nog niet verlengd worden.
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl