U bevindt zich hier:
 
 
Titel Mini-woongroep zoekt vrouwelijke vierde bewoner
Naam woongroep Globaal Zuid
Huur of koop huur
Huur of koop bedrag 660
Beschrijving prijs Het huis is een vrije huursector woning onder beheer van woningcorporatie Rochdale. Prijs is excl. gas, water, licht, en nog wat gemeentelijke bijdragen. Reken op een totale maandlast van rond de E710. Borg: 1 maand huur.
Vrij vanaf
Het gebruikte datum formaat is ‘jjjj-mm-dd’
2018-07-01
Provincie Noord-Holland
Stad Amsterdam
Ligging De ligging is prachtig, tussen het westelijk uiteinde van het Vondelpark en het olympisch stadion. Albert Heijn, bakker, en allerlei lokale winkeltjes op letterlijk 2 minuten lopen. Bus en tramhalte Zeilstraat en Hoofddorpplein voor de deur. NS Station Zuid op 10m fietsen.
Gemeenschappelijke ruimte(s) Het appartement is gebouwd als een eengezinswoning. Het bevindt zich op de derde verdieping van een jaren 20 gebouw (Berlage's stadsuitbreiding), en heeft twee etages. Als gemeenschappelijke ruimte en hart van het huis dient de keuken, met balkon dat uitkijkt op een grote, groene, en rustige gemeenschappelijke tuin. Verder deel je met ons, drie mannelijke medebewoners, een toilet op de begane grond, en een badkamer met douche op de 1e verdieping. Dit is dan ook gelijk een bottle-neck: ’s ochtends tussen 7 en 8:30 is het spitsuur. Een behoorlijk precieze afstemming hierover is daarom de regel.
Prive ruimte(s) De beschikbare ruimte is de ‘woonkamer’ van het appartement. Het bevindt zich op de begane grond van het appartement (wat dus de derde verdieping is van het gebouw) en is 24 m2 groot. De ruimte heeft een L-vorm, wat het ideaal maakt om in te delen in een slaap en werk/leef gedeelte. Grote ramen bieden uitzicht op de straatzijde. In het voorjaar kijk je uit op bloeiende bomen.
Beschrijving woongroep Dit is een beginnende woongroep, wat wil zeggen dat we met drie mannen zijn, die er zelf allen pas sinds zo’n 8 maanden wonen. We roken niet. Samen eten gebeurt vooralsnog sporadisch, onze intentie is om deze frequentie te verhogen. Alle drie hanteren we een zeer gezonde eet- en leefstijl , maar in de koelkast kan af en toe wel vlees en vis liggen.
Huidige samenstelling Wij zijn Selvan (32), Pierre (41) en Uri (34). Alle drie voltijds werkend. Ingenieur, sales-medewerker, en kunstenaar-educator. Aangezien twee van ons internationals zijn (Frans en Australisch), is de voertaal Engels. Er wordt hard gezweet over Nederlandse taal boeken echter, vandaar dat we ook graag een Nederlands sprekende vierde huisgenoot willen.
Gezochte personen Iedereen die zich kan vinden in het bovenstaande is welkom om te schrijven. Omdat we streven naar een gender balans, hebben we wel een sterke voorkeur voor een vrouw. Verder denken we dat je het best bij ons zult passen als je 25 jaar of ouder bent. En zoals reeds genoemd, willen we graag een vloeiend Nederlands sprekend persoon.
Website
De link opent in een nieuw venster
-
Contact informatie Antwoord aub door ons een verhaal over jezelf te vertellen. Wat je bezighoudt, interesseert, zowel binnen- als buitenshuis. Hoe je eerder hebt gewoond. Wat je ervaringen hierin zijn geweest. En wat je visie is voor het samenleven met anderen. Hoe uitgebreider maar vooral ook levendiger je verhaal, hoe meer inzicht wij krijgen in wie jij bent, en hoe groter de kans dat je ons daarmee een interessante nieuwe bewoner lijkt. Schrijven kan tot dinsdag 19 juni om uiterlijk 20:00. Woensdag 20 juni word je bericht of je uitgenodigd bent voor de kijkdag op zaterdag 23 juni. Houd deze dag daarom vrij! mail je reactie naar: vaartstraat.ams@gmail.com We kijken ernaar uit om je bericht te lezen! Hopelijk tot binnenkort, Selvan, Pierre, en Uri.
 
Geplaatst woensdag, 13 juni 2018
Vervalt dinsdag, 11 september 2018
Gezien Deze advertentie is 1383 keer bekeken
Naam plaatser
De naam van de persoon die de advertentie heeft opgesteld
Adam Uriel
Favoriete link
Wilt u deze advertentie toevoegen aan uw favorieten? Gebruik dan deze link.
http://www.woongroep.net/?p=entry;eid=14517
 
Reageer Door middel van onderstaand formulier kunt u op deze advertentie reageren. We sturen de informatie door naar degene die de advertentie geplaatst heeft.
 
Naam *
Geef uw naam op.
E-mail *
Geef uw e-mail adres op. Uw e-mail adres zal niet op de site te zien zijn.
Bericht *
Uw bericht. De plaatser van de advertentie kan wellicht uit meerdere reacties kiezen, dus probeer in uw reactie compleet maar bondig te zijn.

Als op deze plek een tekst vanuit een ander programma wordt gekopieerd, komt er na klikken op 'reageer' soms een foutmelding ('Pagina kan niet worden weergeven').
Uw reactie is dan echter wel verstuurd.
N.B. Dit 'probleem' komt alleen voor bij het gebruik van Internet Explorer. Zie verder onder 'Keuken'.
 
Beheer Door middel van onderstaand formulier kunt u uw advertentie wissen of de looptijd ervan verlengen.
 
  wachtwoord vergeten?
wis advertentie
verleng tot maandag, 10 december 2018
Zie ook de Prikborden van Omslag en Samenhuizen (België)

Op zaterdag 19 mei 2018 is de jaarlijkse GemeenschappelijkWonenDag.
Op deze derde zaterdag van mei zet een groot aantal woongemeenschappen in Nederland, België, Frankrijk, Italië en andere Europese landen de deuren open voor ieder die is geïnteresseerd.
Zie www.GemeenschappelijkWonenDag.nl